Komp mi sie restartuje:{
Mam taki problemik :!: :!: Podczas instalacji SP2 przez przypadek zresetowałem kompa :roll: :roll: Po tym resecie po włączeniu kompa w czaie ładowania systemu sam resetuje mi sie komp :x :x Proszę o szybką odpowiedz :!: :!: :!: (mam windowsa XP :P )
Odpowiedzi: 4
Nie czytasz co Rebe pisze najpierw start kompa F8 i tryb awaryjny i zrób to co on pisze.
Jak nic napisz.
Jak nic napisz.
Jak włoźe płytke windowsa to co dalej>>/?
Mozna próbować, ale wpszystko przy uźyciu płyty XP.
Uruchomienie z płyty , wybranie naprawy za pomocą konsoli odzyskiwania i chkdsk.
Najprostszym wyjściem moźe być próba uruchomienia w trybie awaryjnym i o ile się powiedzie instalacja SP2 z jego poziomu lub przywrócenie systemu – o ile jest włączone – do stanu sprzed instalacji SP2.
Uruchomienie z płyty , wybranie naprawy za pomocą konsoli odzyskiwania i chkdsk.
Najprostszym wyjściem moźe być próba uruchomienia w trybie awaryjnym i o ile się powiedzie instalacja SP2 z jego poziomu lub przywrócenie systemu – o ile jest włączone – do stanu sprzed instalacji SP2.
A nie dało by sie inaczej :?: :?: Nie jestem taki obcykany w tej dziedzinie :wink: :wink: Albo wytłumacz jakoś jaśniej :!: :!: :!:
Strona 1 / 1