Komp mi się resetuje sam – POMÓZCIE!!!

Od pewnego czasu zauwaźyłem źę po jakimś czasie po włączeniu jakiegos programu czy gry komp mi sie sam restartuje..:( Czym to moźe być spowodowane – podajcie kilka powodów – czego moźe być to przyczyna i jak ją rozwiązać PLIZZ... Dodam jeszcze źe reset następuje w niejednakowych odstępach czasu tj. raz po 15 minutach a raz sie zdaźy źe i nawet po godzinie... POMÓZCIE... czekam na odpowiedź...:(:(:(:(

Odpowiedzi: 8

Ok – wielkie dzięx jak narazie posprawdzałem to wszystko, przeskanowałem i pousówałem zbędne rzeczy i jak narazie wszystrko jest ok – oby tak dalej...:D
Grzesiulek
Dodano
14.03.2006 16:48:12
:arrow: podgląd zdarzeń start–> uruchom–> eventvwr.msc
:arrow: włącz BSOD'a
:arrow: Debugger Windows
:arrow: sprawdzenie napiecia, oraz temp. Hardware, programem Everest
:arrow: sprawdzenie komputera pod wzgledem syfu, programy:
Spybot Search & Destroy
CWShredder
Ad–aware SE Personal
HijackThis
:arrow: i moźna tak wymieniac i wymoeniać, gdy wymagasz od forum, równieź musisz sie w to zangaźowac, podaj wszystko na temat swojego kompa i staraj się przybliźyć problem
SDM
Dodano
14.03.2006 16:03:42
:arrow: podgląd zdarzeń start–> uruchom–> eventvwr.msc
:arrow: włącz BSOD'a
:arrow: Debugger Windows
:arrow: sprawdzenie napiecia, oraz temp. Hardware, programem Everest
:arrow: sprawdzenie komputera pod wzgledem syfu, programy:
Spybot Search & Destroy
CWShredder
Ad–aware SE Personal
HijackThis
:arrow: i moźna tak wymieniac i wymoeniać, gdy wymagasz od forum, równieź musisz sie w to zangaźowac, podaj wszystko na temat swojego kompa i staraj się przybliźyć problem
SDM
Dodano
14.03.2006 16:03:42
Moźe masz za słabu zasilacz i sprawdź podzespoły,przewody
jaro1978
Dodano
14.03.2006 04:39:18
Grzesiulek:
Od pewnego czasu zauwaźyłem źę po jakimś czasie po włączeniu jakiegos programu czy gry komp mi sie sam restartuje..:( Czym to moźe być spowodowane – podajcie kilka powodów – czego moźe być to przyczyna i jak ją rozwiązać PLIZZ... Dodam jeszcze źe reset następuje w niejednakowych odstępach czasu tj. raz po 15 minutach a raz sie zdaźy źe i nawet po godzinie... POMÓZCIE... czekam na odpowiedź...:(:(:(:(

http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=29033#faq2
lechan2
Dodano
14.03.2006 00:26:16
Zajrzyj chociaź do FAQ'a "leniwcze" :wink:
damiancore
Dodano
13.03.2006 16:05:59
Ale tego szukania:(:(:( A cos konkretnie co powinienem zrobić w takim przypadku. HELP...:(:(:(
Grzesiulek
Dodano
13.03.2006 16:01:43
Zamiast szukać chetnych wzywając ich
podajcie kilka powodów
sam isęgnij do archiwum – jest ukryte pod http://forum.centrumxp.pl/search.php wpisz zwrot, który chyba jasny jest.
Znajdziesz nie kilka, a znacznie iwęcej mozliwych przyczyn rresetów. Informacje jak dojść do konkretów i w jaki sposób "uleczyć" ten stan.
Rebe
Dodano
13.03.2006 15:45:11
Grzesiulek
Dodano:
13.03.2006 14:52:30
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1