Komp mi sie niewlancza !!!
No wiec to jest moj problem. :(
Wlanczam listwe zasilania ktora na pewno dziala bo np lampa sie swieci i proboje wlaczyc kompa. A tu nic. Komp niereaguje :( Po kilkakrotnym wlaczeniu/wylaczeniu listwy i ok. 100 klikniec na przycisk zasilania kompa, wlancza sie i dziala wrzystko ok bez zastrzerzen. Co robic :?:
Wlanczam listwe zasilania ktora na pewno dziala bo np lampa sie swieci i proboje wlaczyc kompa. A tu nic. Komp niereaguje :( Po kilkakrotnym wlaczeniu/wylaczeniu listwy i ok. 100 klikniec na przycisk zasilania kompa, wlancza sie i dziala wrzystko ok bez zastrzerzen. Co robic :?:
Odpowiedzi: 6
Kiepsko :( Lista jest na 100% dobra. Sprawdzalem wlacznik i tez jest ok. Jedynie to jeszcze w kablach moglo mi sie cos zepsuc :(
a spróbuj go bez listwy podłączyć do gniazdka, jak się ueuchomi b/u tzn. źe masz walniętą listwe, poza tym to nie będzie wg mnie źadna wada ststemu tylko gdzieś na kabelkach jest walnięcie. :roll: :roll: :roll:
Komp juz rozkrecalem i sprawdzalem all. :(
Dziwna sprawa, ale sprawdze potem jeszcze raz. To by bylo najbardziej prawdopodobne.
Dziwna sprawa, ale sprawdze potem jeszcze raz. To by bylo najbardziej prawdopodobne.
Przycisk startu w kompie ? Sprawdz na nim (przed nim i za nim) napiecie jesli masz czym.
No ale dziala w tym momencie wrzystko ok.
Tylko czasem, zwlaszcza jak szybko do kompa trzeba sie dosiasc ofkors :D komp odmawia posluszenstwa i zanic niechce sie wlaczyc...
Tylko czasem, zwlaszcza jak szybko do kompa trzeba sie dosiasc ofkors :D komp odmawia posluszenstwa i zanic niechce sie wlaczyc...
Jedyne co moźe być nie tak, to właśnie listwa lub zasilacz. Tez tak kiedyś miałem, źe nie chciał mi się włączyć komp. Tyle, źe ja się na nim nie wyzywałem (na listwie :wink: ). Juz wychodziłem do sklepu po nowy zasilacz, jednak coś mnie skusiło, źeby po tych kilkunastu minutach spróbowac go jeszcze uruchomic. I sięwłączył normalnie. Wtedy zgłupiałem i do tej pory nie wiem dlaczego tak się stało. Drugi raz to mi się juź nie zdarzyło :roll: :?
Strona 1 / 1