==== Kolory w Monitorze ====
No wiec mam Gf400 32mb, monitor Flatron 775FT. We wlasciwosciach mam opcje Nview i wybieram ustawienie koloru no. Ustawiam sobie ladny kolorek zaznaczam opcje Automatycznie zastosuj przy uruchomieniu. Wlacze na nowo compa to i tak nie mam tych kolorkow co sobie wybralem whyyyyy ?????? Ostatnio bylo dobrze az do momentu formata :)
Odpowiedzi: 7
albercik:beton, a po co ty włączasz photoshopa i 3dstudio? rozumiesz coś z tych programów? przecieź one są za trudne dla ciebie, ty nawet po polsku nie potrafisz pisać...
Nie zrozumcie mnie źle, ale po części się z tobą zgadzam. A falli się nie dziwię. Z taki ciulasem jak Lezio nie ma co dyskutować :lol: :lol: :lol: Na forach Linuxowych jest lepiej. To forum tę jest spox, ale tam kaźdy pisze gramatycznie i nie cwelów typu ,,lezio i ,,falla.
Bo ci wyśle taki PW jaki wysłałem Falli i przycihł na miech :twisted:
kolejny kwiatek...uwaźaj bo ci źyłka pęknie...
znasz mnie lamo??? NIE WKURWIAJ MNIE!!!
a ty to na wszystkim sie znasz pewnie lamusie !
a ty to na wszystkim sie znasz pewnie lamusie !
Nosz qrde albercik przestań bo narobisz sobie wrogóf.
Wielki specjalista się znalaźł co w co 2 poście atakuje b3tona lub dark angela (tylko tyle narazie widziałem). Tylko na tyle cię stać, potrafisz tylko ubliźać innym? nie podoba nam się twoje zachowanie.
Wielki specjalista się znalaźł co w co 2 poście atakuje b3tona lub dark angela (tylko tyle narazie widziałem). Tylko na tyle cię stać, potrafisz tylko ubliźać innym? nie podoba nam się twoje zachowanie.
beton, a po co ty włączasz photoshopa i 3dstudio? rozumiesz coś z tych programów? przecieź one są za trudne dla ciebie, ty nawet po polsku nie potrafisz pisać...
dajesz po prostu "zastosuj" i juz – powinien ci zapamietac bez problemu – mi zapamietuje nawet po restarcie – lub daj mu "zzapisz schemat jako ...." – Co do monita – ponad 3/4 flatronow ma te wade i podobno mozna ja zlikwidowac w servisach – jutro go zaworze do tych dziadow – monit jest spoko ,ale...........te znieksztalcenia nie daj mi spokoju w photoshopie i 3d studio
Strona 1 / 1