Kody – problemy

Witam!

Zaciąłem się w pewnym momencie w grze Call of Duty i niestety muszę uźyć kodów :(
Pisze, źeby zmienić skrót i zaraz po .exe dodać +set monkeytoy 0 +set sv_cheats 1. Trzeba zrobić to w zakładce skrót w sekcji 'Element docelowy', czy w zakładce 'Ogólne' w sekcji 'Opis'??? Dopisałem w rubryce 'Opis' i po uruchomieniu gry wchodzę w konsolę, próbuję wpisać kod, a tu pisze: "Cheats are not endabled on this server". Ale przecieź ja gram w Single Player'a. A jak próbuję w 'Element docelowy' to pisze, źe ścieźka jest niepoprawna. Co robię źle? Podpowiedzcie coś.

Odpowiedzi: 11

patryk112:
W zadaniach do wykonania w tej misji pisze, źe pozostał jeszcze jeden źywy sniper. Przeczesałem dokładnie dom od piwnic aź po dach i nic nie ma!

Jeśli dobrze kojarzę, to jest to misja Rosjan. Jak ją zaczynamy, to nasi kompani biegną przed siebie a my mamy ich osłaniać. W odległym duźym budynku na wprost w oknach pojawiają się właśnie snajperzy. Moźe któregoś z nich po prostu pominąłeś. Proponowałbym zacząć misję od początku i zwracać uwagę na wszystkich i wszystko, co do Ciebie strzela.
mars28
Dodano
09.07.2004 13:02:37
Ta gra jest na pewno jedną z lepszych gier wojennych i moim zdaniem nie potrzeba do niej kodow !!!
Przeszłem ją na kazdym poziomie trudnosci i nie bylo az tak trudno !!!!! GRAJCIE BEZ KODÓW
Z KODAMI JEST BEZ SENSU!!!!! 8) 8) 8)
<<>>MANIAK<
Dodano
08.07.2004 13:49:59
Mimo, iź kody działają, jeszcze sobie nimi nie pomagałem :) Chodziło mi o drobną pomoc kodów, a nie coś w stylu 'god' :)
Znowu się zaciąłem, ale nie dlatego, źe mnie zabijali ciągle :) ale dlatego, źe jakaś dziwna ta misja. Jak juź jesteśmy na prawdziwej wojnie, jest taka misja, gdzie chodzimy po wysokim, wielopientrowym domu i zabijamy wszystkich wrogów. Wkrótce przybywają koledzy, a ja juź wszystkich przeciwników wybiłem. W zadaniach do wykonania w tej misji pisze, źe pozostał jeszcze jeden źywy sniper. Przeczesałem dokładnie dom od piwnic aź po dach i nic nie ma! Po prostu nie wiem jak to przejść. Muszę zabić jeszcze jednego snipera, a tymczasem nie ma nikogo, oprócz moich kolegów :) Czy ktoś mógłby mi pomóc?
patryk112
Dodano
02.07.2004 17:52:22
laczek jestes i tyle ja nawet na veteranie nie potrzebowalem kodów ciekawe co to za misja spróbuj bez kodów bądz uczciwy :idea:
kalasty
Dodano
02.07.2004 00:49:48
Heh... Trzy apteczki z kaźdego jednego??? No raczej nie :) Czasami zdaźa się jedna. Gram na Veteranie. I to właśnie na tym poziomie się zaciąłem, ale juź to jakoś przeszedłem.
patryk112
Dodano
01.07.2004 23:49:25
Wojna to nie miejsce dla małych dzieci, a zwłaszcza małych braci :!: :twisted: Spróbójcie pograć na Veteranie, gdzie nie znajdziecie ani jednej apteczki zamiast trzech z kaźdego źołnierza na niźszych poziomach trudności hehehe :twisted:
pawelwiejek
Dodano
01.07.2004 22:57:01
Hehe :) Juź poradziłem sobie z tym momentem. Ale mój młodszy braciak teź chciałby w to zagrać, tylko problem w tym, źe ajk tylko weźnie myszkę i klawiaturkę w swoje ręce, to od razu kończy mu się źycie :)
patryk112
Dodano
01.07.2004 20:52:06
Przeszedłem tą grę, na wszystkich poziomach trudności (w kolejności od najłatwiejszego do najtrudniejszego) i zapewniam Cię, źe nie ma takiego momentu w którym naleźałoby uźyć kodów. Co z Ciebie za źołnierz? :evil:
pawelwiejek
Dodano
01.07.2004 20:44:42
Dzięki za pomoc!

Dopisywanie parametru mam juź za sobą :)
Ale jeszcze trzeba wpisać w konsoli jeden kod aktywujący wszystkie pozostałe, ale niestety nie działa. To jest: 'setrandom sv_cheats 1'. Po wpisaniu tego wyskakuje 'setrandom' – unknown cmd. A jak dam samo 'sv_cheats 1' to mam sv_cheats is read only. I w dalszym ciągu po wklepaniu jakiegoś kodu wyskakuje: "Cheats are not endabled on this server" :)
patryk112
Dodano
01.07.2004 20:41:57
w zakladce "element docelowy":
x:sciezkadostepucod.exe" +sv_cheats 1
elbe
Dodano
01.07.2004 20:15:31
w zakladce "element docelowy":
x:sciezkadostepucod.exe" +sv_cheats 1
elbe
Dodano