kodowanie w IE 6, nie ma polskich liter
moze nie jest to problem emula ale nie mam sie kogo spytac.
Mianowicie nie moge na niektorych stronkach (google i miedzy innymi teraz jak to pisze) polskich liter , czasami kodowanie jest normalnie na europa zachodnia (ISO) i wtedy tez nie dziala ( teraz tak mam akurat) . ale na google mam na prezyklad unicode(UTF–8). co jest? jak to naprawic? zaznaczam ze klawiatura jest calkowice sprawna i na WP dziala dobrze,
Mianowicie nie moge na niektorych stronkach (google i miedzy innymi teraz jak to pisze) polskich liter , czasami kodowanie jest normalnie na europa zachodnia (ISO) i wtedy tez nie dziala ( teraz tak mam akurat) . ale na google mam na prezyklad unicode(UTF–8). co jest? jak to naprawic? zaznaczam ze klawiatura jest calkowice sprawna i na WP dziala dobrze,
Odpowiedzi: 3
zainstalowalem, ale to nic nie pomoglo !!!
macie jakies inne pomysly??
macie jakies inne pomysly??
Zainstaluj ServicePacka do IE6.
Teź tak kiedyś miałem, np. na mojej stronie internetowej (wcześniej było ok). Nie pamietam juź jak to naprawiłem, ale mam kilka pomysłów:
1. Spróbuj ustawić, aby program dobierał kodowanie automatycznie.
2. Jak to nie pomoźe ustaw ręcznie kodowanie Europa środkowa (Windows).
3. W najgorszym przypadku zainstaluj ponownie IE, najlepiej 6.0 (badź sprawdź, czy nie ma łakiś łatek na Windows Update (IE––>Narzędzia––>Windows Update)
PS. o co chodzi z tym emulem na początku??
1. Spróbuj ustawić, aby program dobierał kodowanie automatycznie.
2. Jak to nie pomoźe ustaw ręcznie kodowanie Europa środkowa (Windows).
3. W najgorszym przypadku zainstaluj ponownie IE, najlepiej 6.0 (badź sprawdź, czy nie ma łakiś łatek na Windows Update (IE––>Narzędzia––>Windows Update)
PS. o co chodzi z tym emulem na początku??
Strona 1 / 1