Kodeki
Moze mi ktoś wytłumaczyc, dlaczego po odinstalowaniu wszystkich kodeków na moim kompie (AC3Filter, ffdshow, divxpack) filmy i teledyski chodzą tak samo jak przedtem???
P.S. Odinstalowałem je bo chciałem zainstalowac od poczatku nowe, poniewaź obraz w filmach i wszystkim co sie odtwarza za pomoca odtwarzaczów jest "za mgłą" tak jakby i jakiś taki niewyraźny. Próbowałem regulować ostrość w kodekach i poprzez kartę, ale doszedłem do wniosku ze jednak kodeki trzeba przeinstalować, no i po skasowaniu ich nic sie nie zmieniło! A przeciez filmy bez nich nie powinny chodzić poprawnie?
P.S. Odinstalowałem je bo chciałem zainstalowac od poczatku nowe, poniewaź obraz w filmach i wszystkim co sie odtwarza za pomoca odtwarzaczów jest "za mgłą" tak jakby i jakiś taki niewyraźny. Próbowałem regulować ostrość w kodekach i poprzez kartę, ale doszedłem do wniosku ze jednak kodeki trzeba przeinstalować, no i po skasowaniu ich nic sie nie zmieniło! A przeciez filmy bez nich nie powinny chodzić poprawnie?
Odpowiedzi: 5
Spoko, juź sobie poradziłem z tym, dzięki za pomoc.
Skoro je odinstalowales i teledyski chodza tzn ze pozostalo jakies badziewie.Moze zobacz programami typu regcleaner(chyba tak to sie pisze) moze cosik pomorze.
Moźe mi ktoś podsunąć jakieś rozwiązanie tego problemu, bo mi się juź pomysły kończą,a nie uśmiecha mi sie z takiego powodu robić formata...
Nie ma
Mój komputer :arrow: Właściwości :arrow: Menadzer urządzeń :arrow: Kontrolery dzwięku video i gier :arrow: Kodery dekodery Video/Audio :arrow: Właściwości teraz sprawdz czy są te które niby odinstalowałeś, jeśli są to usuń.
Strona 1 / 1