Kodeki
Siemanko moźecie podac namiary na kodeki do filmów. Najlepiej jeśli bedą to jakieś najnowsze to tych nowo wyprodukowanych filmów.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 8
Tyle razy juź omawiano temat kodeków jakie kto poleca, moźe lepiej uźyć szukaczki i sobie na ten temat poczytać zamiast pisać w kółko to samo.
Codecs All in 1 polecam. Ma wszytko co potrzebne.
Na przykład Ace Mega Codecs Pack .
Program do odtwarzania wszystkiego :) – VLC media player
http://www.videolan.org/vlc/
http://www.videolan.org/vlc/
A ja Ci podam www.niejesteśśmiesznytylkogłupi.pl napewno sie tam zobaczysz
Zygo:Rebe:www.kasakina.com
www.oryginały.com
Dziękuje za podane linki ale niestety "Nie moźna wyświetlić strony" nie wiem czy to przez złe linki, chwilowo nie czynne strony albo coś u mnie (ale wątpie)
:lol: :lol: :lol:
Ja jeszcze dorzuce takie linki
www.niekradnij.pl
www.kodekidowszystkichfilmow.pl
Rebe:www.kasakina.com
www.oryginały.com
Dziękuje za podane linki ale niestety "Nie moźna wyświetlić strony" nie wiem czy to przez złe linki, chwilowo nie czynne strony albo coś u mnie (ale wątpie)
www.kasakina.com
www.oryginały.com
Gwarantuję, źe bez dodatkowych kodeków wszystkie filmy oglądane dzięki tym linkom bez problemu dadzą synchroniczny dźwięk i obraz oraz , w niektórych przypadkach wyswietlą napisy i to w kilku wersjach językowych do wyboru.
Czy Ty na głowę upadłeś ? Haśło kodeki w wyszukiwarce archiwum i poczytaj sobie oraz dobierz. Wszak my nie iwemy czym są te filmy, które "zorganizowałeś, skompresowane.
Mojemu czytnikowi np. wystarcza powerDVD i wszyskie płyty bez problemu są czytane.
www.oryginały.com
Gwarantuję, źe bez dodatkowych kodeków wszystkie filmy oglądane dzięki tym linkom bez problemu dadzą synchroniczny dźwięk i obraz oraz , w niektórych przypadkach wyswietlą napisy i to w kilku wersjach językowych do wyboru.
Czy Ty na głowę upadłeś ? Haśło kodeki w wyszukiwarce archiwum i poczytaj sobie oraz dobierz. Wszak my nie iwemy czym są te filmy, które "zorganizowałeś, skompresowane.
Mojemu czytnikowi np. wystarcza powerDVD i wszyskie płyty bez problemu są czytane.
Strona 1 / 1