Kodeki działąja w niektorych programach.

hej

mam problem z kodekami otwierajac sub edit playerem all dziala chodz jak przewine suwakiem to tnie kilka sekund. ale mam problem wchodze na strone i uruchamia sie ogladanie filmu ze strony wbudowanym mediaplayera i obraz ma koloro, ziolono,zolto czerwone.co do instalowac jak to zrobic??

Odpowiedzi: 6

ok wywalilem zainstalowalem poauktualizowalem i jest ok w winampie i media playerze.
badam
Dodano
03.01.2006 19:59:46
Jeźeli powiadasz, źe to wina WMP to rozumiem, źe pszeszukałes juz:
http://www.centrumxp.pl/windowsmedia/faq.php np punkt 3.4(jakoś dziwnie tam jest napisane, więc nie wiem czy to to) ?

Najnowsza wersję masz?
damiancore
Dodano
03.01.2006 19:00:45
wezmy z aprzyklad ten film

http://walka.zulow.patrz.pl/

otwiera sie leci dzwiek jest ale obraz jest ale w kolorach jaksrawych i jest kilka kolorow.

w IE i w Operze dziala tak samo zle ten film. wydaje mi sie ,ze z dysku w media playerze tez zle chodzi ale otwierajac subedit playerem ktorego zainstalowalem z kodekami razem dziala.

ffdshow nie wystraczyl z tego co pamietam

––––––––––––––––––––––––

wiec tak przykladowy film z HDD winamp dziala, media player nie dziala subplayer przy przewijaniu tnie.

a problem glownie chodiz mi ,ze zazwyczaj wbudowane w strone odtwarzacze uzywaja media playera a wlasnie on mi nie dziala. a druga sprawa ,ze troche trnie przy przewijaniu.
badam
Dodano
03.01.2006 17:57:58
Na początek usuń wszystkie jakie masz. IMO dobrze się sprawują ffdshow. W kaźdym odtwarzaczu masz taki samm problem?

Moźe jakis dodatek do Opery, źeby z niej moźna było filmy oglądać?
damiancore
Dodano
03.01.2006 17:29:37
przegladarka opera
wirusow raczej niema
miejsce na dysku jest.
procesor wystarczajacy napewno

jaki kodek polecasz doinstalowac??
badam
Dodano
03.01.2006 17:25:44
Jaka przeglądarka?
Tak często polecany pock kodeków zainstalowany?
Moźe brakuje plugina do przeglądarki(nie podałeś jaj nazwy)?
Za słaby procesor?
Wirusy?
Mało miejsca na dysku?
damiancore
Dodano
03.01.2006 17:18:07
badam
Dodano:
03.01.2006 00:05:02
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1