klucz w diablo 2
Jiedy staram się połączyć z bn pokazuje mi się okienko, mój klucz jest aktualnie uźywany przez: KLUCZ USUNIĘTY. Wiecie moźe o co chodzi? Dodam, źe ten problem występuję tylko kiedy staram się połączyć z bramką EUROPE, np. na US WEST juź wszystko działa :shock:
Odpowiedzi: 8
Czasami mój klucz jest wolny :shock: a czasami pojawia się wyźej wymieniony komunikat
Jest pełno wirusów podbierających cd–keye do najpopularniejszych programów/gier ;)matijas:nie sciemniaj ze orginal ;) poprostu tam gdzie mozesz sie polaczyc to serwy scrackowane a tam gdzie nie mozesz to serwy nie scrackowane. Oto moja hipoteza ;] Albo źeś glupi i poprzegrywal gry kolegom dajac im swojego cd–keya :evil: druga hipoteza :lol:
nie sciemniaj ze orginal ;) poprostu tam gdzie mozesz sie polaczyc to serwy scrackowane a tam gdzie nie mozesz to serwy nie scrackowane. Oto moja hipoteza ;] Albo źeś glupi i poprzegrywal gry kolegom dajac im swojego cd–keya :evil: druga hipoteza :lol:
Istnieje mozliwosc, ze ktos "zgadl" sobie cd–key do twojego D2 i teraz siedzi sobie grajac. Gdyby klucz zostal zablokowany nie moglbys grac na wszystkich serwerach.
Mervin:oreginał :?:
Orginał :!:
zgłoś się do pol. dystrybutora po nowy
Albo pirat, albo ktos Ci podebrał klucz i udostepnil :Pcerebrar:Jiedy staram się połączyć z bn pokazuje mi się okienko, mój klucz jest aktualnie uźywany przez: KLUCZ USUNIĘTY. Wiecie moźe o co chodzi? Dodam, źe ten problem występuję tylko kiedy staram się połączyć z bramką EUROPE, np. na US WEST juź wszystko działa :shock:
oreginał :?:
Strona 1 / 1