Klucz rejestru–historia
Gdzie w KLUCZACH REJESTRU jest przechowywana historia odwiedzanych stron w internecie. Kiedyś wiedziałem ale niestety pamięć zawodzi i dzisiaj nie mogę odnaleść. Jeźeli ktoś wie to proszę o pomoc :(
Odpowiedzi: 20
Jako laik w komputerach nigdy nie odwaźyłem się czyścić rejestr na własną rękę za pomocą jakiegoś programu.
Pozdrawiam...
Pozdrawiam...
dzięki za pomoc, zajrzę do rejestru to raz,
dwa to ewentualnie spróbuję zastosować ściągnięte
narzędzie z internetu;
ostatecznie pozostaje mi odnowienie systemu,bo
swego czasu oczyściłem rejestr z niepotrzebnych
wpisów za pomocą darmówki zamieszczonej w enterze
i szlag trafił cały system...
miłego dnia :wink:
dwa to ewentualnie spróbuję zastosować ściągnięte
narzędzie z internetu;
ostatecznie pozostaje mi odnowienie systemu,bo
swego czasu oczyściłem rejestr z niepotrzebnych
wpisów za pomocą darmówki zamieszczonej w enterze
i szlag trafił cały system...
miłego dnia :wink:
ok.
chociaź szkoda źe nie ma nigdzie dokładnego opisu po polsku.
chociaź szkoda źe nie ma nigdzie dokładnego opisu po polsku.
Uzywaj wiec tych "funkcji" ktore rozumiesz, poniewaz mozesz sobie "niechcaco" cos usunac.
program 3S pomógł. nie wszystkie funkcje rozumiem
Przeczytaj jeszcze raz moj post o index.dat
Przeczytaj jeszcze raz moj post o index.dat
przestaję za wami nadąźać, NERO?
EL NINO:Toz wlasnie mowie: "bez specjalnych zabiegow". Przelogowac sie, sciagnac Nero, zainstalowac, toz to kupa roboty :wink: .
Toź źech napisoł, źe mom.
Bez specjalnych zabiegów to .... format wystarczy :wink:
Toz wlasnie mowie: "bez specjalnych zabiegow". Przelogowac sie, sciagnac Nero, zainstalowac, toz to kupa roboty :wink: .
EL NINO:
Bez specjalnych zabiegow tych plikow nie usuniesz,
e..... tam – przelogowanie się na wbudowanego administratora i – u mnie jak zwykle Nero ( bo mam ) – usunięcie z pozostałych kont bez problemu.
Cala historia Twojego klikania w internecie, zapisana jest w plikach index.dat w Documents and Settings w folderach Cookies, History i Temporary Internet FilesContent.IE5
Bez specjalnych zabiegow tych plikow nie usuniesz, nie podmienisz na puste, wiec moze lepiej byloby gdybys uzyl np. System Security Suite –> http://www.igorshpak.net/
Bez specjalnych zabiegow tych plikow nie usuniesz, nie podmienisz na puste, wiec moze lepiej byloby gdybys uzyl np. System Security Suite –> http://www.igorshpak.net/
usuń pliki cookie
NIESTETY czy wlącze czy wyłącze autouzupełnienie to wystarczy źe wpiszę www i pierwszą literę wyskakuje cała litania. Gdzie to jest? pomocy
Działa? chyba działa
po obserwuję
Ale nie rozumiem dlaczego inne czyściły się a te wpisy dotyczące tej jednej strony nie chciały?
po obserwuję
Ale nie rozumiem dlaczego inne czyściły się a te wpisy dotyczące tej jednej strony nie chciały?
A odhaczyłes "uźyj dla adresów sieci web" i wyszyściłeś?
Nadal są stare wpisy.
Bo to jest w autouzupełnianiu – opcje – zawartość.
Znalazłem ale tam nie ma wpisów które chcę wykasować. Moźe w takim razie ktoś wie jak wykasować w IE odwiedzane strony. Chodzi konkretnie o to co pojawia się przy wypisywaniu w pasku 'Adres' po wpisaniu 3 razy w i pierwszej litery wyskakują mi strony chociaź regularnie czyszczę historię przez Narzędzia a to nie znika. DZIEKUJĘ za ewentualną pomoc
Dziękuję za pomoc. Kiedyś usuwałem wpisy odwiedzanych stron w kluczach rejestru bo w IE nie czyści dokładnie. Moźe nic nie popsuję...