Klopoty z czatem

Witam wszystkich i kazdego z osobna :D .Mam takie jedno zapytanko,chodz moze glupie bo zadaje je kobieta (troche techniki i sie gubi),ha ha Pytanie dotyczy onetowskiego czata.Mam siostre we wloszech i tylko czasmi moge z nia wlasnie pogadac na czacie ,ale oczywiscie w prywatnym oknie tzw.priv.Otóz jak tylko zaczynam pisac pierwsze zdanie na privie ,,po prostu wyłacza sie caly czat i na nowo muszesie logowac.pisalam do onetu ale niestety nie otrzymalam odp.jaka moze byc przyczynai jak mam naprawic jakis blad bo pewnei chodzi tu o sprawy programu java.Moze ktos cos podpowie i w srod zanjomych damy sobie rade naprawic.(nawet nie wiem do kogo udac sie z ta przyczyna),,pozdrawiam i prosze o jakas podpowiedz tylko blagam bez nasmiewania prosze.. :oops: :?

Odpowiedzi: 2

Witam cieplutko na forum :D a juz myslalam ze bedzie pomoc,,,chodz dziekuje za odp.odpowiadam na pytanie ktore zostalo zadane:tak tak,dzieje sie to tylko na onetowskim czacie,i tylko w prywatnym oknie ,,okno ogolnego czatowania dziala sprawnie to to mnie dziwi,ale przeciez nie bede rozmawiac o wszystkim na ogole :wink: Jesli chodzi o komunikator ..hm przyzwyczaiłysmy sie juz gadac w takiej duzej przejrzystosci ekranu gadamy juz sobie ponad 1,5 i to chyba przyzwyczajenie do wygod,,moze jeszcze jakas porada?,pozdrawiam...A zapomnialam :? a java jest chyba przydatna do innych programow ? nie tylko do czata wiec moze trzeba ja zostawic w spokoju,,,ale jesli trzeba to sie zrobi
nostalgiczna
Dodano
05.09.2005 23:15:20
Dzieje się tak tylko na onetowskim czacie ? I tylko na privie ?
Moźna zawsze reinstalki javy spróbować.
BTW : Nie lepiej sobie przez jakiś komunikator porozmawiać ? :)
maq123
Dodano
05.09.2005 17:54:54
nostalgiczna
Dodano:
05.09.2005 12:40:55
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1