Kłopot z resetowaniem
Jeszcze raz w temacie resetowania komputera. Otóź wziąłem sobie wszystkie uwagi do serca i zrobiłem instalację Windowsa od początku świata. I tu spotkała mnie niemiła niespodzianka po podczas fazy początkowej procesu nastąpił reset. Sytuacja się powtórzyła kilkakrotnie zanim instalacja ruszyła i pomyślnie się zakończyła. Później zgodnie ze wszystkimi zasadami instalacja 4IN1 a następnie pozostałe sterowniki i programy. Efekt jest taki źe raz zresetował mi się w sytuacji zupełnie niezrozumiałej bo przy słuchaniu MP3 przy którymś z kolei nagraniu. Po za tym nie resetował się więcej przy róźnych uruchamianych i uźywanych programach. Natomiast resetuje sie regularnie przy Benchmarku CPU Multi–Media z SiSoft Sandra. Co to moźe być? Zdemontowałem na wszelki wypadek kartę telewizyjną. Proszę jeszcze raz o próbę diagnozy. Dla mnie najbardziej podejrzanym elementem jest płyta główna bo od wymiany płyty wszystko się zaczęło. Wcześniej miałem podobny model tylko KT266. Ale być moźe jest to kwestia konfiguracji? Moja konfiguracja sprzętowa nie zmieniła się specjalnie od ostatniej korespondencji. Zmieniłem jedynie CD–Rom na DVD i obudowę na większą. Temperatura procesora nie przekracza 50 stopni. Dla przypomnienia konfiguracja – Soltek SL–75DRV5 (KT333),SND,DDR,ATA/133,ATX
GeFeorce2 MX200 64MB, AGP, Tv–OUT lub wymiennie GeFeorce2 MX/MX400
Modem Pentagram Omen 56K PCI Motorola
Seagate Barracuda ATA IV 40GB + Seagate Barracuda ATA IV 80GB (kieszeń)
SB Audigy Player
LifeView 3000 + radio
DDR 512MB PC–2100 KINGSTON
AMD Athlon XP 2000+ (1660 MHz)
NAGRYWARKA – TEAC
System Windows XP Prof..
GeFeorce2 MX200 64MB, AGP, Tv–OUT lub wymiennie GeFeorce2 MX/MX400
Modem Pentagram Omen 56K PCI Motorola
Seagate Barracuda ATA IV 40GB + Seagate Barracuda ATA IV 80GB (kieszeń)
SB Audigy Player
LifeView 3000 + radio
DDR 512MB PC–2100 KINGSTON
AMD Athlon XP 2000+ (1660 MHz)
NAGRYWARKA – TEAC
System Windows XP Prof..
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0