Klopot z internet explorer i netem :(

Mam pewien problem..
Po wlaczeniu komputera, moge przegladac stronki tylko rpzez jakies 10–15min... potem zawsze przegladarka przestaje dzialac, mimo, iz internet dziala nadal.
Zaczyna wyskakiwac: nie mozna otworzyc strony...
Probowalam zainstalowac od nowa explorer z CD ale wyskakuje mi jakis blad nr 0xe0000102.. instaluje dalej..no ale ten blad!
Co to moźe byc?
Czy to IE, czy cos innego?
Komputer nie jest zainfekowany, bowiem niedawno był formatowany, skanowałam tez go z Horton Antivirus, a takez sprawdzałam robaki z AdsAlert i Ad–Aware..
Moze nie jest to wina IE :( zaonstalowalam Opere i u niej bylo tak samo..
Dzwonilam do dostawcy uslugi internetu, ale sam internet dziala, wiec nic mi nie pomogl.

Proszę o pomoc

Odpowiedzi: 4

Przepraszam..wpisywalam nie jeden po drugim, tylko za kazdym razem jak zrobilam cokolwiek, by osobie, ktore usilowalaby mi pomoc ulatwic sprawe, by wiedziala, co sie dzieje, i co zaobserwowalam wiecej...
Moje logi sa wszystkie ok... :(
Czy moglbys zatem przekleic moj topic na forum bezpieczenstwa?
Dzieki
sicilpol
Dodano
16.10.2005 18:56:10
1. sicilpol, ostatni raz napisalas trzy posty jeden pod drugim. Nastepnym razem wyleca wszystkie. Jesli chcesz cos dopisac po wyslaniu posta, uzywasz przcisku ZMIEŃ widocznego w prawym gornym rogu tego wyslanego wczesniej.

2. Dzial Bezpieczenstwo a w nim przyklejone tematy. W jednym z nich znajdziesz link do opisu i downloadu programiku HiJack This. W drugim sprawdzisz wygenerowanego loga.
EL NINO
Dodano
16.10.2005 18:47:05
jak po tych 15min przestaje laczyc ze stronami, to zauwazylam jedna roznice...
Normalnie na pasku na dola pokazuje jaka strone otwiera.
Jak przestaje dzialac, to na tym pasku dluuuugo pokazuje sie "wykrywanie ustawien proxy"..potem "laczenie ze strona..." no a potem jzu tylko ze jej nie mozna wyswietlic :(
sicilpol
Dodano
16.10.2005 18:37:25
..i dodam, iz ustawienia sieci LAN mam automatyczne– zreszta sam internet dziala...
sicilpol
Dodano
16.10.2005 18:12:58
sicilpol
Dodano:
16.10.2005 17:55:09
Komentarzy:
4
Strona 2 / 2