Klawisze trwałe
CZE! Mam taki mały problemik, a mianowicie w grach jeźeli ustawie sobie jakis przycisk pod shiftem i nacisne go 5 razy z rzędu wysypuje mnie z gry i wyskakuje takie badziewie.
Da sie to jakos wyłaczyć??
Da sie to jakos wyłaczyć??
Odpowiedzi: 13
a jednak :):) fajne no nie , juź mnie szlag trafiafije:przecieź to nie mozliwe, źeby nie było zakładki :D
przecieź to nie mozliwe, źeby nie było zakładki :D
fije:a gdzie te ustawienia są??
Update:
Juz wiem, w sumie to sie bradzo łatwo załatwia sprawe
Naciskamy 5x shift klikamy ustawienia, potem tam gdzie pisze uzyj klawiszy trwałych ustawienia i odznaczamy pierwsze okienko
Właśnie tej zakładki " nema pane hawranek " gdzieś mi to wcieło i nie mam pojęcia skąd to skopiować.uhhhhhhhhhh
rw102:Wchodzisz do Ustawien Ulatwień dostepu i klikamy na zakładkę Klawisze Trwałe
a gdzie te ustawienia są??
Update:
Naciskamy 5x shift klikamy ustawienia, potem tam gdzie pisze uzyj klawiszy trwałych ustawienia i odznaczamy pierwsze okienko
rw102:Wchodzisz do Ustawien Ulatwień dostepu i klikamy na zakładkę Klawisze Trwałe
a gdzie te ustawienia są??
Update:
rw102:Miałem ten sam kłopot i wiem jak go wyłączyć.
Wchodzisz do Ustawien Ulatwień dostepu i klikamy na zakładkę Klawisze Trwałe (lub cos takiego). Wyłączamy gdzies tam skrót (właśnie 5xSHIFT) do tej opcji. To działa.
Rozumiem tylko ja tego skrótu nie mam i w tym problem ciekawostka no nie ?
Miałem ten sam kłopot i wiem jak go wyłączyć.
Wchodzisz do Ustawien Ulatwień dostepu i klikamy na zakładkę Klawisze Trwałe (lub cos takiego). Wyłączamy gdzies tam skrót (właśnie 5xSHIFT) do tej opcji. To działa.
fije:moźe wystarczy go skasować?? :D
Niestety odradza się jak feniks . Moźe to sprawka którejś bibloteczki .dll z tym powiązanej ? Tylko kórej ?!
moźe wystarczy go skasować?? :D
Saboor:mrsit:Panel Sterownia –> opcje ulatwien dostepu
A jeźeli tak nie moźna to czy za pomocą regedit'a da radę jeśli tak to w jaki sposób ??
Wiem juź , źe za uruchomienie procesu odpowiada plik //sethc.exe// ale co dalej ?
help !!!!!
przy okazji ja sobie ten problem zlikwidowalem wielkie dzieki :D
mrsit:Panel Sterownia –> opcje ulatwien dostepu
A jeźeli tak nie moźna to czy za pomocą regedit'a da radę jeśli tak to w jaki sposób ??
Panel Sterownia –> opcje ulatwien dostepu
Strona 1 / 1