Klawisz CapsLock stale włączony?

Jak w temacie! Nie mogę go wyłączyć kolejnym naciśnięciem. Metodą prób i błędów wyłączyłem go klawiszem Shift niemniej problem pozostał. Czy ktoś zna rozwiązanie? Pozdrowienia.

Odpowiedzi: 6

Wspomniałem juź wyźej, źe jakoś to wywalczyłem. Jeszcze raz dzięki. :lol: :lol: Pozdrowienia
BoKo
Dodano
17.05.2004 06:59:35
BoKo:
Mam wersję amerykańską XP zatem: Control Panel i pomiędzy dziewięcioma opcjami do wyboru nie widzę Keyboard!!! Ale w jednej z tych opcji – Printers and Other Hardware znalazłem Keyboard a tam dwie zakładki o nazwach Speed oraz Hardware ale .... źadnej opcji do "zaptaszkowania". :?:
Wymieniałem juź klawiatury zatem to sprawa ustawień a nie sprzętu.
Pozdrowienia

Ach kurczę te języki. Połapałem się po napisaniu powyźszego postu. Znalazłem :!: . Dzięki :D
Swoją drogą czy moźliwe jest aby uruchomienie Windows Update i ściągnięcie kilku uzupełnień mogło spowodować zmiany w programie?

Nie chodzi o "keyboard" tylko o /w wersji poskiej / jest to "opcje regionalne" – nie wiem jak jest w angielskiej i tam są do wyboru języki , waluta, i te opcje które podałem wcześniej.
Seeker
Dodano
15.05.2004 12:07:41
Mam wersję amerykańską XP zatem: Control Panel i pomiędzy dziewięcioma opcjami do wyboru nie widzę Keyboard!!! Ale w jednej z tych opcji – Printers and Other Hardware znalazłem Keyboard a tam dwie zakładki o nazwach Speed oraz Hardware ale .... źadnej opcji do "zaptaszkowania". :?:
Wymieniałem juź klawiatury zatem to sprawa ustawień a nie sprzętu.
Pozdrowienia

Ach kurczę te języki. Połapałem się po napisaniu powyźszego postu. Znalazłem :!: . Dzięki :D
Swoją drogą czy moźliwe jest aby uruchomienie Windows Update i ściągnięcie kilku uzupełnień mogło spowodować zmiany w programie?
BoKo
Dodano
14.05.2004 03:18:04
Moźe masz zepsutą klawę. Sprubój ją odłączyć i z powrotem podłączyć, moźe poskutkuje :lol:
lewymen
Dodano
13.05.2004 16:54:50
Dokładniej : panel ster. :arrow: opcje regionalne :arrow: języki :arrow: szczegóły :arrow: ustawienia klawiszy – zaptaszyć Capslock
Seeker
Dodano
13.05.2004 13:19:09
W ustawieniach klawiatury w panelu sterowania jest moźliwość zmiany klawisza, który przełącza litery z małych na duźe i odwrotnie. Moźe to być Caps Lock lub Shift. Spróbuj tam coś ustawić.
mars28
Dodano
13.05.2004 09:57:25
BoKo
Dodano:
13.05.2004 07:00:10
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1