Klawiatura prosze o pomoc
Witam..problem wyglada mniej wiecej tak.. Gdy wlacze winampa i pisze cos na klawiaturze(zwykla–przewodowa) muzyka przycina sie... (??) moze to dziwnie brzmi ale taka jest prawda ;/ mam Athlon XP 2600+, 512 DDR i to chyba tyle..Jezeli znacie rozwiazanie tego problemu to bardzo prosze o mozliwie szybka odpowiedz poniewaz to sie robi denerwujace..
PS. tak samo sie dzieje gdy przytrzymam dluzej jakis klawisz
PS 2. komp jest wolny od jakichkolwiek spyware/adware/virus'ow
PS 3. acha jeszcze jedno nie dzieje sie tak zawsze..srednio co 3 uruchomienie kompa jest normalnie
PS. tak samo sie dzieje gdy przytrzymam dluzej jakis klawisz
PS 2. komp jest wolny od jakichkolwiek spyware/adware/virus'ow
PS 3. acha jeszcze jedno nie dzieje sie tak zawsze..srednio co 3 uruchomienie kompa jest normalnie
Odpowiedzi: 3
hmmmm dziwne bardzo dziwne hmmm
miałem podobny problem
1. mp3 w winampie przerywa ( pisze nie pisze i tak tnie )
2. radio internetowe nie działa
3. co jakiś czas reklamy sex wygrałeś 1000$ itp
4. norto 2004 nieskanuje poczty ; i fukcja auto–protec nie działa
5.komputer spowolniony
moze coś z kartą dźwikową ; odkręć blachy od komputera ; dodatkowy wentylatorek nie wiem po próbuj
nie jestem specem od komputerów ale najlepszm sposobem byłoby reinstalacja windows
miałem podobny problem
1. mp3 w winampie przerywa ( pisze nie pisze i tak tnie )
2. radio internetowe nie działa
3. co jakiś czas reklamy sex wygrałeś 1000$ itp
4. norto 2004 nieskanuje poczty ; i fukcja auto–protec nie działa
5.komputer spowolniony
moze coś z kartą dźwikową ; odkręć blachy od komputera ; dodatkowy wentylatorek nie wiem po próbuj
nie jestem specem od komputerów ale najlepszm sposobem byłoby reinstalacja windows
Hm Proces Bezczynnosci Systemu – od ok 80 do 94, system – od 6 – 20 a najwieksze uzycie pamieci to winamp3.exe – 25 136 K i emule.exe – 47 432 K
(ale tak samo sie dzieje przy wlaczonym jak i wylaczonym emule..) ;/ co Ty na to ?
(ale tak samo sie dzieje przy wlaczonym jak i wylaczonym emule..) ;/ co Ty na to ?
Jak system XP podgląd zdarzeń i jakie błędy.
Wciskasz CTRL+ALT+DEL i menadzer zadań windows i zakładka aplikacje zobacz jakie masz uruchomione,później zakładka procesy i zobacz co tak obciąźa kompa.
Odinstaluj winnapa,restart kompa i zainstaluj ponownie.
Wciskasz CTRL+ALT+DEL i menadzer zadań windows i zakładka aplikacje zobacz jakie masz uruchomione,później zakładka procesy i zobacz co tak obciąźa kompa.
Odinstaluj winnapa,restart kompa i zainstaluj ponownie.
Strona 1 / 1