klawiatura – lampki

nie jest to problem bez którego nie moźe komp normalnie chodzić ale zawsze problem.
no więc mam klawiature[zwykłą] w której zamiast świecic się jedne światełko num lock to świeci się caps lock i nl jednocześnie,tylko źe słabiej,jeźeli włącze cl i nl razem to świecą dobrze tak jak powinny prawidłowo.sroll lock świeci normalnie.
tak samo jest jeźeli mam wlaczony cs tylko,to lekko świecą a razem cl i nl świecą dobrze.co z tym zrobić i jak zreperować?

Odpowiedzi: 3

napewno się nie odbijają.one świecą tak samo mocna,zarówno jak jest włączony tylko jeden jak i dwa.
z tym rozkręceniem to tak myślałem ,ale mi sie nie chce bawić z tym kitem.juź się przymierzałem ale nawalili tu tyle śrubek źe odrazu się odechciewa......
klonpiotr
Dodano
03.05.2005 23:53:13
jesteś pewien ze te diody które są wył napewno sięświecą? a nie odpijają tylko światła które daje dioda aktualnie załączona. u mnie występuje podobny efekt. szczególnie widoczny wieczorem. wydaje sie źe świecą się wszystkie diody a w rzeczywistości 2 odbijają świetło tej 3 załączonek. przyjrzyj sie dokładnie.
Mateuszpi
Dodano
03.05.2005 22:55:41
rozbierz klawiature i posprawdzaj diody i połączenia – a jak masz tanią klawiature to kup nową za 10 zł bo nie opłaca się szperać w starej
Ngt
Dodano
03.05.2005 21:07:27
klonpiotr
Dodano:
03.05.2005 20:35:45
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1