klawiatura – klawisz Sleep – jak to wyłączyć
no własnie, pytanie jak w temacie, jak wylaczyc ten klawisz, mam go bardzo blisko F12 i czesto jak za szybko chce wcisnac go to sie sleep wciska :/ mam winxp sp2
Odpowiedzi: 8
dobry ten programik, juz nigdy wiecej klawisza WIN podczas sesji CS'ka :D no i ten Sleep, wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem, wielkie dzieki
Programowo moźna zrobić dość prosto to:
W tym miejscu Sieci oraz prościej w tym odpowiedź znajdziesz.
Dla Windows XP dodatkowo w opcjach zasilania w zakładce zaawansowane ustawić to moźna – bez zewnętrznych programów.
Pozdrawiam.
W tym miejscu Sieci oraz prościej w tym odpowiedź znajdziesz.
Dla Windows XP dodatkowo w opcjach zasilania w zakładce zaawansowane ustawić to moźna – bez zewnętrznych programów.
Pozdrawiam.
ja teź miałem z tym kiedyś problem,ale wyłączyłem to gdzieś w ustawieniach tylko nie wiem gdzie.pamiętam źe moźna było ustawić co on ma robic po naciśnięciu tych klawiszy,tylko po formatowaniu nie mogłem znaleźć tego potem.ale wiem źe gdzieś to moźnja ustaić.pozdro[wiele nie pomogłem]
Hmmm... Ale taśmę łatwiej usunąć. No chyba źe ktoś lubi skrobanie lakieru do paznokci, kropelki czy innego dziada?
Proponuje zamiast taśmy lakier do paznokci – tylko nie zalej za duźo,innego sposobu nie ma.
Ewentualnie klawisz zablokuj mechanicznie lub klej ,kropelka,distal inny.
Ewentualnie klawisz zablokuj mechanicznie lub klej ,kropelka,distal inny.
Zaklej jego styki taśmą. Wtedy nawet jak naciśniesz – nic się nie stanie, bo nie będzie kontaktu. Niestety to wymaga rozebrania obudowy klawiatury. Ale to najlepsze rozwiązanie.
wiesz, tez myslalem o wyjeciu go, no ale to by glupio wygladalo :]
to co teraz powiem bedzie głupie ale co tam:P kumpel jak tak miał to go usunoł:) (czytaj wyrwał)
Strona 1 / 1