Klasyfikator treści

Klasyfikator treści
Mój problem jest następujący ktoś ustawił hasełko w IE [ Klasyfikator treści ] i nie mogę nie zrobić na domiar jest to ustawione na minimum wiec Sex przemoc itp. będzie wyświetlana przez przeglądarkę. A sprawa jest taka jakiś ladmin miał przyłączyć bibliotekę do szkolnego Internetu oczywiście włoźył wtyczkę zainstalował XP bez źądanych poprawek poszedł do pracowni komputerowej i dodał komputery do domeny, ale w tak lamerski sposób, źe 2 z nich działają na koncie Administrator jeden z nich ma zduplikowana nazwie w sieci i chyba dlatego Internet w nim nie dział. Oczywiście partycje były na FAT32. Na dodatek przez jakiś czas wszyscy zmieniali w kompach na co chcieli tapety strony startowe itp. O instalowaniu gg itp. syfów nic nie mówię. Lecz teraz koleś poprosił mnie bym zrobił tam porządek hasełko na biosa konwersja partycji i oczywiście odłączyłem się od tej zasranej źle skonfigurowanej domeny zmieniłem date z 2064 na 2004 i bawię się teraz z zasadami grypy tak i uprawnieniami na dysku tak, źe nikt nawet nie ma zapisu na pulpit jedyne miejsce to moje dokumenty. Dodam źe łącze maja chłopcy 1MB i SP1 sciągłem w 9 minut. Wszystko by było w porządku gdyby nie to źe ktoś właśnie dał hasełko na tom klasyfikacje treści a problem jest duźy bo odcina ona sporom czesi stron erotycznych sprawdzałem na swoim kompie tylko bez hasełka nie moge tego wyłaczyc a przeinstalowac system na jednym okienku nie zdąźę moźe gdzieś to moźna usunąć rejestr czy jakiś pliczek z IE. Za wszelki odpowiedzi thx.

Odpowiedzi: 0

FAtman
Dodano:
23.02.2004 23:24:30
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0