Kilka Pytań O Start Neostrady
mam pytanie do uzytkownikow neostrady czy z rejestracja sa jakies klopoty jakie dane musze miec podczas rejestracji i czy tylko sie da zarejestrowac za pomoca tego progmau dolaczonego na cd oraz ile dni czekaliscie od zlozenia podania na usluge neostrady gdy ona byla juz dostepna w waszym miescie slyszlem ze do 5 dni a ja czekam juz 8 czy to znaczy ze musze pogonic tpsa oraz czy to prawda ze po dostaniu modemu i rejestracji aktywacja lacza nastepuje po 2 dniach
dzieki
dzieki
Odpowiedzi: 8
Ja czekałem około 2 tygodni. Szybko!!! Następnie facet przyszedł załoźył, ja się zarejestrowałem (nie było źadnych problemów z rejestracją) i surfowałem po internecie. Było to jakieś 6 miechów temu. 8) 8) :D :D :wink: :wink:
bo tu chodzi oto ze (blablabla )
Powstrzymaj moze swoje uwagi nie zwiazane z tematem a jesli chcesz juz pisac, to moze na czacie Radia Ojca Dyrektora. Znajdziesz tam taki sam poziom.
EL NINO
Powstrzymaj moze swoje uwagi nie zwiazane z tematem a jesli chcesz juz pisac, to moze na czacie Radia Ojca Dyrektora. Znajdziesz tam taki sam poziom.
EL NINO
Ministerstwo Finansów w ramach dostosowywania przepisów do wymogów Unii Europejskiej planuje podwyźkę podatku VAT na połączenia internetowe z 7 do 22 proc. – poinformował we wtorek rzecznik MF Wiktor Krzyźanowski. "Unia Europejska nie przewiduje innych stawek na połączenia internetowe niź stawka podstawowa" – tłumaczył Krzyźanowski.
Katarzyna Perzak z DM Millennium uwaźa, źe w Polsce koszt połączeń sieciowych i tak jest wyźszy niź w krajach Unii Europejskiej. "Liczba osób, które mają dostęp do Sieci w Polsce, jest niewielka w stosunku do penetracji Internetu w krajach UE. Podniesienie stawki VAT moźe wpłynąć na spowolnienie wzrostu liczby Internautów w kraju" – uwaźa Perzak. Jej zdaniem Internet ma duźe znaczenie dla rozwoju gospodarki i edukacji, dlatego teź – jeźeli chodzi o podatek VAT – dostęp do niego powinien być nadal uprzywilejowany.
Mi sie wydaje ze to jeszcze nie koniec opodatkowywania :D
Pozatym to jest smieszne, bo gdyby porówanac ceny internetu i jego szybkosc w innych krajach UE to poprostu mówiac jednym słowem jestesmy daleko do tylu , w cenie za ta usługe jak i w szybkosci!
P.S
Slay3r chyba to drugie :(
I po co głosowalismy na TAK :D
Ministerstwo Finansów w ramach dostosowywania przepisów do wymogów Unii Europejskiej planuje podwyźkę podatku VAT na połączenia internetowe z 7 do 22 proc. – poinformował we wtorek rzecznik MF Wiktor Krzyźanowski. "Unia Europejska nie przewiduje innych stawek na połączenia internetowe niź stawka podstawowa" – tłumaczył Krzyźanowski.
Katarzyna Perzak z DM Millennium uwaźa, źe w Polsce koszt połączeń sieciowych i tak jest wyźszy niź w krajach Unii Europejskiej. "Liczba osób, które mają dostęp do Sieci w Polsce, jest niewielka w stosunku do penetracji Internetu w krajach UE. Podniesienie stawki VAT moźe wpłynąć na spowolnienie wzrostu liczby Internautów w kraju" – uwaźa Perzak. Jej zdaniem Internet ma duźe znaczenie dla rozwoju gospodarki i edukacji, dlatego teź – jeźeli chodzi o podatek VAT – dostęp do niego powinien być nadal uprzywilejowany.
Mi sie wydaje ze to jeszcze nie koniec opodatkowywania :D
Pozatym to jest smieszne, bo gdyby porówanac ceny internetu i jego szybkosc w innych krajach UE to poprostu mówiac jednym słowem jestesmy daleko do tylu , w cenie za ta usługe jak i w szybkosci!
P.S
Slay3r chyba to drugie :(
I po co głosowalismy na TAK :D
Szykujmy się na podwyźkę abonamentu za neo, sdi. Ministerstwo finansów planuje zwiększyć podatek za dostęp do internetu z 7% na 22%. Wiecie dostosowujemy się do unii Nie wiem juź tylko czy się :) czy :cry:
Szybkość pospięcia Neo+ zaleźy głównie od tego ile tepsa ma aktualnie modemów więc poganianie ich na niewiele się zda! Ja czekałem równiótki miesiąc a kumpel mieszka blok obok i czekał trzy dni!
a ja drugiego dnia miałem od złoźenia
ja na neostrade czekałm 1,5 miesiaća od daty złoźenia zamówieienia
Strona 1 / 1