Kieszeń CD sie niewysówa ???
czasami moja kieszeń CD sei niewysówa , raz działa raz nie, niewiem czemu trzeba ją recznie otwierać , mam nagrywarke CD–RW A–OPEN 52x32x52. moźe ktoś wie jak ten problem rozwiązac... jakieś sugestie ???
Odpowiedzi: 9
michalg84:a co do spręźonego powietrza to najpierw wypadało by powioedzieć źe maechnizm otwiera sie spręźonym powietrzem...
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Chyba się nie zrozumieliśmy! Spręźone powietrze ma Ci posłuźyć do oczyszczenia mechanizmu, a nie jego otwarcia!! O ile wiem, nie ma napędów CDROM otwieranych pneumatycznie... :wink:
P.S.
zachariaszs – piszę szybciej, ale akurat miałem jeszcze pogawędkę na GG, instalację sterowników chipsetu i zaległy mecz w CoD2 :P
co do ortografi to powiem źe mogłem Polski zdawac jako język obcy na maturze bo to jest moja słabośc :) a co do spręźonego powietrza to najpierw wypadało by powioedzieć źe maechnizm otwiera sie spręźonym powietrzem...
dzięki za rade...
dzięki za rade...
To jak prędko ty piszesz litera na 10 sekund
Zacząłem pisać pierwszy tylko Ty szybciej wysłałeś posta :P :D
Dziękuję Ci źe powtórzyłeś moją wypowiedź bardziej ją rozwijając!
:lol:michalg84:sei niewysówa
Gratuluję znajomości ortografii!
A jeśli chodzi o twój problem: Spręźone powietrze moźna kupić w kaźdym sklepie komputerowym (w duźej puszce jak dezodorant :wink: ). Rozkręć napęd i przedmuchaj. Moźliwe, źe coś się zanieczyściło. W sytuacjach awaryjnych spręźone powietrze moźna wytworzyć przy pomocy aparatu gębowego homo sapiens, ale jego skutecznośc jest nieporównywalnie mniejsza :P
Spręźone powietrze to to samo jakbyś tam nadmuchał ale czyste i bez śliny a po drugie jak umiesz rozkecić napęd to rozkręć i pooglądaj moźe gumka jest nie taka
spręźone powietrze, niewiem czy zatuje czy na serio gadasz lae niewiem o co ci chodzi ???
otworzyc go potrafie, ale moze da sie to naprawic...
otworzyc go potrafie, ale moze da sie to naprawic...
A masz moźe w dopmu spręźone powietrze, u mnie zawsze działa :roll:
Strona 1 / 1