KIEROWNICA APOLLO MX–V9 VIBRATION
Witam.
Mam bardzo fajną kierownice z pedałami.
Rzecz w tym źe nie da sie dostoować gazu i hamulca(pełne przyszpieszenie bez równej predkosci,hamowanie pełne bez powolnego) Kierownica ma teź braki w sterowaniu. JAK ZACZYNAM SKRECAĆ (OBOJENIE W KTÓRA STRONe) dopiero po jakimś czasie zaczynam skrecać.Teź kierownica przy wiekszym skrecie do konca skreca. ODCHOdzi czułosć i skręt traci około 20 stopni. moze złe sterowniki. Prosze o pomoc
Mam bardzo fajną kierownice z pedałami.
Rzecz w tym źe nie da sie dostoować gazu i hamulca(pełne przyszpieszenie bez równej predkosci,hamowanie pełne bez powolnego) Kierownica ma teź braki w sterowaniu. JAK ZACZYNAM SKRECAĆ (OBOJENIE W KTÓRA STRONe) dopiero po jakimś czasie zaczynam skrecać.Teź kierownica przy wiekszym skrecie do konca skreca. ODCHOdzi czułosć i skręt traci około 20 stopni. moze złe sterowniki. Prosze o pomoc
Odpowiedzi: 6
Wiem, ale co oznacza martwa strefa i nasycenie i jak je ustwić
Wiem, ale co oznacza martwa strefa i nasycenie i jak je ustwić
W samej grze moźna jeszcze pokombinować z czułością.
W panelu sterowania–kontrorely gier–calibration nie moźna zbyt wiele zrobić tak gdzie jest + dopiero po chwili skretu zaczyna sie ruszać i dochodzi zawczesnie kiedy jescze moge skrecić kierownicą
A moze po prostu jej nie wykalibrowales w sterownikach ? Ale tak jak pisze spiderko, Apollo to zadna firma...
Jrśli kierownica to dobrego producenta, czyli Logitech, Sitek, itp. produkty firmy Apollo, Manta, Media–Tech odpadają w przedbiegach. Jeśli masz moźliwość to oddaj ją, źadne sterowniki nie poprawią jej działania.
Strona 1 / 1