Kiedy bijemy rekord
tak jak w temacie
Dodałem jeszcze jedną pozycje w ankiecie poniewaź Kuba i Xevil to zaproponowali.Za zamieszanie w zwiąsku z ankietą przepraszam
Tylko prosze źadnych zbędnych komentarzy
Dodałem jeszcze jedną pozycje w ankiecie poniewaź Kuba i Xevil to zaproponowali.Za zamieszanie w zwiąsku z ankietą przepraszam
Tylko prosze źadnych zbędnych komentarzy
Odpowiedzi: 20
jest juz 34 jeszcze tylko 6 (jak dobrze licze) i bedzie rekord
mam pomysl: oprucz tej strony otworzcie nowa w nowym oknie http://www.centrumxp.korba.pl/forum/index.php :–)
SLAY3R:Hej, hej, poczekaj jeszcze chwilę.
nie chcę być pesymistą ale kiepsko to widzę :|
Hej, hej, poczekaj jeszcze chwilę.
KUBA byłeś szybszy :wink:
Panowie :
Adamusss, aligator, dexter, Domenas, gen, gieras, krecik, Kuba, kylson, latzky, loju, PgX, SLAY3R, theboss78, wiedom, woyteg
Mimo źe rekord nie został pobity dziękuje wam za to ze byliście obecni
Adamusss, aligator, dexter, Domenas, gen, gieras, krecik, Kuba, kylson, latzky, loju, PgX, SLAY3R, theboss78, wiedom, woyteg
Mimo źe rekord nie został pobity dziękuje wam za to ze byliście obecni
Nie ma (narazie) rekordu :cry:
i co, nie wypalioło ?
wydaje mi sie ze wszyscy zainteresowani zaglosowali w ankiecie, ale z tymi mailami to niezly pomysl.. stawie sie punktualnie 21:59 bedzie dobrze :twisted:
XeviL:Mało osób co chwile sprawdza poczte..
to ja do tych osób naleźe i mam nastewionego Outlook'a zeby mi sprawdzał poczte co 3 minuty.
Kuba:Zawsze w piątki wieczorem wysyłam "Nowości CentrumXP.pl" Postaram się teraz wysłać je o 21.50
dobry pomysł ja tak jak mówie kiedy tylko jestem w necie to zawsze sprawdzam poczte
Kuba:z doświadczenia wiem, źe to dobry pomysł :–)
i mi się tak wydaje
z doświadczenia wiem, źe to dobry pomysł :–)
Wg mnie to zły pomysł bo nikt nie zajarzy. Mało osób co chwile sprawdza poczte. Jeźeli moźna doradzić to wyślij to dzisiaj.
Zawsze w piątki wieczorem wysyłam "Nowości CentrumXP.pl" Postaram się teraz wysłać je o 21.50 :–)
EL NINO:Od tego jest Opera i jej automatyczne odswiezanie :wink: .SLAY3R:5 minut bezczynności na forum niezaleźnie od tego źe jesteś zalogowany i stajesz się nieobecny.
lamersko ale niech będzie:
Jak to włączyć :?:
Niestety nie bede mogl Was wspomoc w biciu rekorda. sprzedalem ram na allegro (zara bede wysylac) i bede przez kilka dni bez kompa...
Aaaaaarrrrggggggghhhhhh jak ja to wytrzymam.......
Aaaaaarrrrggggggghhhhhh jak ja to wytrzymam.......
mefisto_k:to w pt 0 22 tak??
Tak zachęcam do wzięcia udziału w próbie bicia rekordu w Piątek o 22
Oby się udało
to w pt 0 22 tak??
to w pt 0 22 tak??
to w pt 0 22 tak??
No tak tylko na 3336 userow jest 1200 z haczykiem ktorry nie maja zadnego postu.To po prostu sa martwe dusze.
Moze, to do administratora, zrobic podobnie jak na innych forach, zawiesic na jakis czas konta uzytkownikow, ktorzy nie postuja.
Cytat z innego Forum: Dzisiaj postanowiłem zawiesić na okres do września b.r. wszystkie konta uźytkowników, którzy mają zerowy stan postów. Juź wcześniej informowałem o takim zamiarze. Jeśli do września nie wpłynie na adres Adres$adres.pl odwołanie takiego uźytkownika, konta będą trwale usunięte. Pozdrawiam administrator
Przepraszam, ze zszedlem z tematu, ale nie chce zaczynac nowego.
Pozdrawiam,