KernelFaultCheck ?
Witam.
EasyCleaner pokazuje mi , źe plik KernelFaultCheck
ścieźka: c/wind .../system32/dumprep 0 –k
[uruchamia się przy starcie i jak daje usuń to na następne restart kompa to samo...]. Jak go usunąć i co to za wirus/robak?
EasyCleaner pokazuje mi , źe plik KernelFaultCheck
ścieźka: c/wind .../system32/dumprep 0 –k
[uruchamia się przy starcie i jak daje usuń to na następne restart kompa to samo...]. Jak go usunąć i co to za wirus/robak?
Odpowiedzi: 7
Panel sterowania=>Narzedzia administracyjne=>Podgląd zadrzeń
Bobi ma racje to nie jest źeden wirus. Tylko tak jak ci napisał bład systemu, który moźe byc powodowany przez sterownik, program , wirus itd.. Jesli nie chcesz by pojawiał się ten wpis zrób tak jak napisał Bobi no i sprawdz co spowodowało ten błąd
Bobi ma racje to nie jest źeden wirus. Tylko tak jak ci napisał bład systemu, który moźe byc powodowany przez sterownik, program , wirus itd.. Jesli nie chcesz by pojawiał się ten wpis zrób tak jak napisał Bobi no i sprawdz co spowodowało ten błąd
gdzie jest podgląd zdarzeń?
Więc taki program to o kant tyłka potłuc, przeczytaj jeszcze raz to co ja tak powyźej naskrobałem, do tego jeśli jeszcze jakieś wątpliwosci masz, google – KernelFaultCheck or dumprep
Uznał ten program za zły/wadliwy lub zawierający wirusa [start]
A czy ten EasyCleaner to program antywirusowy źeby to oceniać? Czytając opisy w internecie mam wątpliwości co do tego.
dlaczego go easy cleaner uwaźa za wirusa/trojana/malware ?
To źaden wirus, to systemowy wpis pojawiający sie przy okazji awarii systemowych. Jeśli źadnych awarii nie stwierdziłeś to moźesz to wyłączyć, własciwosci moj komputer – zaawansowane – uruchamianie i odzyskiwanie – ustawienia – zapisywanie infomacji o debugowaniu, z listy wybierz brak.
Przeglądnij podgląd zdarzeń, moźe tak jakieś błędy odnajdziesz.
Przeglądnij podgląd zdarzeń, moźe tak jakieś błędy odnajdziesz.
Strona 1 / 1