KaZaA
Hmm, wie ktoś co to znaczy w kazie my participation level? (nie jestem good z anglika)
Pozdoofka
:)
Pozdoofka
Odpowiedzi: 7
Acha – o najwazniejszym zapomnialem. Dla nowicjuszy rozpoczynajacych swoja przygode z kazaa polecam dobra stronke http://kazaafaq.prv.pl/
Milej zabawy
Milej zabawy
Participation Level jest to Twoj udzial w sieci KaZaA. Rosnie gdy ktos cos od Ciebie sciaga (nie ma to zwiazku z iloscia plikow jakie udostepniasz), a maleje gdy Ty sciagasz od innych. Wysokosc PL ma jedynie wplyw na to, ktory bedziesz w kolejce do sciagania pliku. Np. kiedy pan X udostepnia plik bedacy jakas perelka, ktorej nigdzie wiecej nie mozna znalezc, a chetnych na sciagniecie tego pliku jest kilkadziesiat osob. Sposrod wszystkich chetnych do sciagania, pierwszymi beda osoby o najwyzszym PL.
Przy nowych wersjach KL juz problema ni ma , bo PL jest ustawiony na stale na 1000 :lol: Za starych dobrych czasów (kilka miesiecy temu znaczy :wink: ) uzywalem rowniez KL, ale trzeba bylo PL "pompowac" tzw. KL cheater (ale trzeba wtedy bylo do my shared folder skopiowac kilka plikow o nazwach abstrakcyjnych – zeby nikt na serio nie zaczal ich zasysac i KLC oszukiwal kazee imitujac sciaganie ode mnie tych udostepnionych plikow.) Oczywiscie PL rosl bardzo szybciutko. Niestety KLC baaardzo źarł procka i w dodatku musial sie co chwila wlaczac bo oczywiscie PL po dojsciu do 1000 zaczal w rownie szybkim tempie spadac.
No ale dosyc wywodow na tematy nieaktualne – teraz PL jest stale 1000 i cieszmy sie (swoja droga ciekawe jak wszyscy przejda na nowe wersje KL i beda mieli PL = 1000, to chyba straci to w ogole sens :?
Przy nowych wersjach KL juz problema ni ma , bo PL jest ustawiony na stale na 1000 :lol: Za starych dobrych czasów (kilka miesiecy temu znaczy :wink: ) uzywalem rowniez KL, ale trzeba bylo PL "pompowac" tzw. KL cheater (ale trzeba wtedy bylo do my shared folder skopiowac kilka plikow o nazwach abstrakcyjnych – zeby nikt na serio nie zaczal ich zasysac i KLC oszukiwal kazee imitujac sciaganie ode mnie tych udostepnionych plikow.) Oczywiscie PL rosl bardzo szybciutko. Niestety KLC baaardzo źarł procka i w dodatku musial sie co chwila wlaczac bo oczywiscie PL po dojsciu do 1000 zaczal w rownie szybkim tempie spadac.
No ale dosyc wywodow na tematy nieaktualne – teraz PL jest stale 1000 i cieszmy sie (swoja droga ciekawe jak wszyscy przejda na nowe wersje KL i beda mieli PL = 1000, to chyba straci to w ogole sens :?
Dzięki all. Teraz mushe jakoś se znaleźć taki soft (mam 1 PL :lol: )
Pozdroofka
Pozdroofka
tommyy:Jest to Twoj udzial w dzieleniu plikow. Im wyzszy tym wiecej wynikow poszukiwania zobaczysz, przyspiesza takze popieranie. Zwieksza sie, gdy sciagasz pliki i gdy ludzie od ciebie sciagaja. sa programy ustawiajace PL na 1000, np. Kazaa hack.
W kaaza 2.10 masz od razu PL1000 bez kombinowania i dodatkowych programów.
Jest to Twoj udzial w dzieleniu plikow. Im wyzszy tym wiecej wynikow poszukiwania zobaczysz, przyspiesza takze popieranie. Zwieksza sie, gdy sciagasz pliki i gdy ludzie od ciebie sciagaja. sa programy ustawiajace PL na 1000, np. Kazaa hack.
Ja tez nie jestem good z angielskiego i dlatego zainstalowalem sobie polska nakladke :wink: i przetlumaczyli to "Twoj udzial w sieci pobieran"
Pozdrawiam!!!
Pozdrawiam!!!
Na temat kaazy zajrzyj tutaj:
http://www.searchengines.pl/kazaa.php3
Na forum znajdziesz wszystko. :wink:
http://www.searchengines.pl/kazaa.php3
Na forum znajdziesz wszystko. :wink:
Strona 1 / 1