Kazaa
Jest kablówka i jest kazaa, ale cholera czy to tylko u mnie sciaga tak mułowato bo, aź 0.27 czasami 0.35 kb/sek. sciągam juz gre półtora tygodnia hahahhaahah normalnie jaja !!! co z tym zrobic oprócz wyj... kazy na orbitę.... ???
Odpowiedzi: 15
ludziska mam chyba problem. Musiałem reinstalować system bo miałem blasterka :x na starym windowsiku jak coś ściągałem z kazy to miałem ikonki na poczatku np windows media player–film,obrazki to nie pamiętam nazwy a muza normalna jaka jest. a teraz muza i filma jest taka sama ikonka i jak ostatnio ściągłem filmik to w my sheard folder to zamiast ikonki WMP miałem winampa i się nei dało go oglądać jak to zmienić źeby była ikonka WMP i normalnie mi je odtwarzało
up date
problem rozwiązany dzieki pomocy Pawka
up date
problem rozwiązany dzieki pomocy Pawka
Tomekk:Zygo:A o co chodzi z tym źe jestem mistrzem kazaa lite(1000)czy to coś daje :?: albo pomaga :?:
Tak daje i to duźo.
A moźesz mi powiedzieć co to daje
Tomekk:Zygo:A o co chodzi z tym źe jestem mistrzem kazaa lite(1000)czy to coś daje :?: albo pomaga :?:
Tak daje i to duźo.
A moźesz mi powiedzieć co to daje
Olejcie Kaaze, w ściąganiu czegokolwiek najlepszy jest DC (oczywiście ściąganie tylko legalnych rzeczy :) )
Więc tak: Jak znajdziesz jakiś plik na kazzie,to ustaw pliki w stosunku do ilości userow..Popatrz na jakość,rozmiar itp. Ale jeśli ja ściągam Neo od jednego kolesia(a nie ściągam ,bo nie ma sensu) to mam transfer koło 1 kB/s a jak ściągam od 5–10 to mam 65 kB/s..ZYTo jets bardzo waźne :!:
Zygo:A o co chodzi z tym źe jestem mistrzem kazaa lite(1000)czy to coś daje :?: albo pomaga :?:
Tak daje i to duźo.
Ja dawno przestałem korzystać z kazyy. Przerzuciłem się na eMule.
Pozdrówki
Zygo:A o co chodzi z tym źe jestem mistrzem kazaa lite(1000)czy to coś daje :?: albo pomaga :?:
ale gddzie nim jestes
A o co chodzi z tym źe jestem mistrzem kazaa lite(1000)czy to coś daje :?: albo pomaga :?:
Tak, waźna jest liczba userów, ale równieź ich moźliwości uploadu. Jeźeli ciągniesz coś od gościa z Koziej Wólki, który jedzie na modemie 14.4k to nie poszalejesz...
Hmmm wiesz ilosc userow jest wazna...ale przedewszystkim trzeba wiedziec czy provider w tym wypadku TV kablowa nie poblokowala Ci transferu na kaaze...jezeli tak to lipa z sciaganiem z predkoscia chociaz 5Kb/s
Moim zdaniem to wlasnie wina tego a nie tego czy jest"+" przy userze czy go nie ma :wink:
Moim zdaniem to wlasnie wina tego a nie tego czy jest"+" przy userze czy go nie ma :wink:
kto pierwszy napisał o ilości userów to napisał więc ja nie powtarzam :?
Zygo:szukaj jak najwiecej userów wtedy ci transfer podrośnie bo im wiecej tym lepiej :)
Właśnie mo to mówiłem ( powtarzasz)
szukaj jak najwiecej userów wtedy ci transfer podrośnie bo im wiecej tym lepiej :)
Musisz patrzeć na ilość userów danego pliku ja będzie jeden uźytkwnik to tak nieraz i mi ściaga na neo+
dziwne ja przy kafejkowym łączu mam od 1kb do 14 to zaleź od dnia i ilości userów :wink:
Strona 1 / 1