Kazaa
Panowie i Panie mam mały problem z tym programikeikm.
Otóź sciąga mi z bardzo małą prędkością , a ktoś tam kto sciąga odemnie ma sporo szybszą.
Jak przyda się screen dla rozwiąznaia problemu to jest tu
Dodam źe mam bodajźe LAN 64kbs .
PS,Tylko prosze bez kazań o legalności bo nie w tym rzecz.Prosze tylko o pomoc z prędkością
Otóź sciąga mi z bardzo małą prędkością , a ktoś tam kto sciąga odemnie ma sporo szybszą.
Jak przyda się screen dla rozwiąznaia problemu to jest tu
Dodam źe mam bodajźe LAN 64kbs .
PS,Tylko prosze bez kazań o legalności bo nie w tym rzecz.Prosze tylko o pomoc z prędkością
Odpowiedzi: 17
No dobra łobuzy... :wink:
Temat przewodni to problem z Kazaa, nie gadać więc mi tu więcej o jakiś gierach ściąganych, filmach itp. wszystko oczywiście legalne inaczej... :lol:
Chyba źe chcecie abym kłódkę załoźył... :wink:
Temat przewodni to problem z Kazaa, nie gadać więc mi tu więcej o jakiś gierach ściąganych, filmach itp. wszystko oczywiście legalne inaczej... :lol:
Chyba źe chcecie abym kłódkę załoźył... :wink:
gen
Ja nie napsiałe źe czekałem w kolejce tydzień.
Tylko źe strasznie długo musiałbym czekać w kolejce na sciągnieice gry skoro czekam ze 3 godziny źeby ledwo dygneło sciąganie "manieczki–Ekwador" które zajmują jakieś 70 MB
Skoro Ty czekasz chwilke to qrde zazdrosze jak cholera :lol:
Ja nie napsiałe źe czekałem w kolejce tydzień.
Tylko źe strasznie długo musiałbym czekać w kolejce na sciągnieice gry skoro czekam ze 3 godziny źeby ledwo dygneło sciąganie "manieczki–Ekwador" które zajmują jakieś 70 MB
Skoro Ty czekasz chwilke to qrde zazdrosze jak cholera :lol:
kylson kiedy czekales tydzien w kolejce? :lol: sciagales chyba cos unikalnego :P jak jest duzo uzytkownikow i tym samym duzo zrodel to w kolejce czekasz pare minut, no chyba ze zrodla sa nie pelne, wtedy to faktycznie mozna czekac bardzo dluuugo, ja sciagam raczej rzeczy "slawne" :) ktore sciaga liczba mnoga osob, wtedy idzie beaz problemu, np dev(pl) 3dni :) , jak na moje lacze to chyba niezle :P
pomóźcie zasysałem sobie gierke w ISO 594...... MB z czego udało mi się sciągnąc jakies 120Mb aź tu nagle te ha..... z energetyki wyłączyli prąd i szlak trafił moje 120MB.
Da się jakoś to przywrócić :?:
Da się jakoś to przywrócić :?:
Zygo:Kylson źe tak zapytam z czystej ciekawości jaką masz wersje kazy :?:
pytać zawsze moźna :lol:
Kazaa Lite Wersja 2.1.0 (oparta na KMD 2.0.2)
K++ Wersja 2.03v
Utworzona 18 Kwiecien 2003
Zygo:Kylson źe tak zapytam z czystej ciekawości jaką masz wersje kazy :?:
pytać zawsze moźna :lol:
Kazaa Lite Wersja 2.1.0 (oparta na KMD 2.0.2)
K++ Wersja 2.03v
Utworzona 18 Kwiecien 2003
Kylson źe tak zapytam z czystej ciekawości jaką masz wersje kazy :?:
:oops: no przyznam ze nie wiedzialem :oops: ale juz sie z tym uporalem.Ale za to Atak Klonow CD2, ladna kopia sciagnela sie w nie cale 3 dni. :D
Zajrzyj Tutaj
Zajrzyj Tutaj
ja piernicze theboss78 ty wiesz ile ten KaZooM ma szpiegów :evil: az 98 :shock:
Jak uźywasz KaZooM to lepiej sobie zainstaluj Adware–6
Jak uźywasz KaZooM to lepiej sobie zainstaluj Adware–6
theboss78:istnieja programy ktore przyspieszaja sciaganie.Mi np pomogl KaZooM ale jest wiele innych programow ktore sa pomocne.Liste tych programow masz [/url].Jest tam takze opis co one robia.
Dzięki za stronke :lol: ..........przyda się.
A z tych progsów to chyba zainstaluje KaZooM
gen:przesiadlem sie na edonkeya pozniej emule, polecam zamiast kazy ;)
ja w sumie tez mam Emule 0.28b i DC++.Ale skoleii w Emule źebym coś sciągną to chyba musiałbym czekać z tydzień w kolejce , a i transfr czasami nie jest najlepszy.
DC++ jest nawet niezłe ale qrde dostałem banana :twisted: na paru dobrych habach nie wiadomo za co............ i juź go nie uźywam
istnieja programy ktore przyspieszaja sciaganie.Mi np pomogl KaZooM ale jest wiele innych programow ktore sa pomocne.Liste tych programow masz tutaj.Jest tam takze opis co one robia.
istnieja programy ktore przyspieszaja sciaganie.Mi np pomogl KaZooM ale jest wiele innych programow ktore sa pomocne.Liste tych programow masz tutaj.Jest tam takze opis co one robia.
mam takie same lacze, i jak kiedys uzywalem kazy to rowniez mialem mierne trnasfery, przesiadlem sie na edonkeya pozniej emule, polecam zamiast kazy ;) lepiej wykorzystuje lacze, w miare, trzeba pamietac ze 64kbs to srednio 8kb downlandu w emule mam czasem wiekszy, zrezsta zalezy ile zrodel ;), wkazdym razie polecam emule29b jest po polskku tak jak Twoja kaza
pozdro
pozdro
mam takie same lacze, i jak kiedys uzywalem kazy to rowniez mialem mierne trnasfery, przesiadlem sie na edonkeya pozniej emule, polecam zamiast kazy ;) lepiej wykorzystuje lacze, w miare, trzeba pamietac ze 64kbs to srednio 8kb downlandu w emule mam czasem wiekszy, zrezsta zalezy ile zrodel ;), wkazdym razie polecam emule29b jest po polskku tak jak Twoja kaza
pozdro
pozdro