Kazaa
Panowie i Panie mam mały problem z tym programikeikm.
Otóź sciąga mi z bardzo małą prędkością , a ktoś tam kto sciąga odemnie ma sporo szybszą.
Jak przyda się screen dla rozwiąznaia problemu to jest tu
Dodam źe mam bodajźe LAN 64kbs .
PS,Tylko prosze bez kazań o legalności bo nie w tym rzecz.Prosze tylko o pomoc z prędkością
Otóź sciąga mi z bardzo małą prędkością , a ktoś tam kto sciąga odemnie ma sporo szybszą.
PS,Tylko prosze bez kazań o legalności bo nie w tym rzecz.Prosze tylko o pomoc z prędkością
Odpowiedzi: 20
Zygo:zna ktoś stronke albo jest ktoś w stanie objaśnić jak najprościej jak się posługiwać KaZuperNodes znalazłem kilka stronek ale to co tam pisze to jest dla naukowców. Bardzo bym prosił o ładny opisek i oczywiście prosty :D :D
zobacz –––> http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?act=ST&f=26&t=814&s=0af086ced4ae339e29a176dfbf541ffe
Zygo:zna ktoś stronke albo jest ktoś w stanie objaśnić jak najprościej jak się posługiwać KaZuperNodes znalazłem kilka stronek ale to co tam pisze to jest dla naukowców. Bardzo bym prosił o ładny opisek i oczywiście prosty :D :D
zobacz –––> http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?act=ST&f=26&t=814&s=0af086ced4ae339e29a176dfbf541ffe
www:Kazaa K++ jest rozbudowaną wersją popularnej Kazaa, stworzoną przez niezaleźnego programistę o pseudonimie random_nut. Najnowsza wersja przynosi wiele naprawdę przełomowych zmian!
To co moźe być uwaźane za najwaźniejsze to fakt, źe wbudowano funkcję filtrowania połączeń przychodzących z komputerów o numerach IP organizacji szpiegujących działania uźytkowników sieci P2P.
Inne funkcje zwiększające prywatność i bezpieczeństwo:
Nikt nie ma moźliwości pobrania pełnej listy udostępnianych przez Was plików
Zablokowano port 1214, który jest charakterystyczny dla Kazaa, dlatego teź nikt nie jest w stanie stwierdzić czy korzystacie z Kazaa, skanując połączenia do komputera
Historia wyszukiwanych plików nie jest zapisywana w rejestrze systemu
Inne zmiany mniej związane z prywatnością:
Kazaa K++ dopasowana jest wyglądem do Windowsa XP
Poprawiono wygląd aplikacji
Poprawiono współpracę z siecią FastTrack, wyeliminowano znane błędy tej sieci
Moźliwość wykorzystywania przez wielu uźytkowników systemu
Nie zawiera spyware ani adware, nie pokazuje reklam
Nieograniczona ilość wyszukań
Poziom "Participation" ustawiony na 1000
Moźliwość wznawiania ściągania
Zmiany ustawień programu nie wymagają ponownego uruchamiania
Wbudowane narzędzia takie jak:
KL Extensions (v0.55)
K–Sig (v1.2.0 Build 5)
K–Dat (v1.2.0 Build 22)
AVI Preview (v0.21 Alpha)
Speed Up (v2.0.1)
KaZuperNodes (v1.4.0)
co wy na to :?:
Ja to mam pecha :oops: ale cuź tu poradzić czy zna ktoś stronke albo jest ktoś w stanie objaśnić jak najprościej jak się posługiwać KaZuperNodes znalazłem kilka stronek ale to co tam pisze to jest dla naukowców. Bardzo bym prosił o ładny opisek i oczywiście prosty :D :D
czy mógłby ktoś zapodać screena z pokazanymi ustawieniami jak ma zaznaczone porty itp. bardzo bym prosił i to tych co mają bardzo dobry transfer na kazie Polskie supernody http://www.fasttrackhelp.com/forums/index.php?act=ST&f=54&t=4628&s=480b70fbc23cc642d1acfbe62586e50b
A hosty :?: i czy są to polskie czy innego kraju
8080Zygo:z jakiego portu mieliście najlepszy transfer :?:
Kazaa i bajery http://republika.pl/elfando/kazaa/download.htm z jakiego portu mieliście najlepszy transfer :?:
Kazaa i bajery http://republika.pl/elfando/kazaa/download.htm z jakiego portu mieliście najlepszy transfer :?:
Spotkałem.Lecz nie wierzę zapewnieniom producenta.Sam KaZaa nie uzywam. :D
Spotkałem.Lecz nie wierzę zapewnieniom producenta.Sam KaZaa nie uzywam. :D
A z Kazaa Lite się nie zetknąłeś?tire:Nie spotkałem jeszcze freewarowego "ściągacza" bez spyware.
The_judge:dudek81:
A moim zdaniem to nie ma nic do tego.
Jak miałem modem 56 k
to ściągałem z KaZyY z prędkością 2 – 5 kilo
a oni odemnie do 100 kilo.
:shock: niestety jest to nie mozliwe, bys majac taki modem mogl wysylac dane z taka predkoscia, chocbys nie wiem jak sie staral, jest to po prostu fizycznie nie mozliwe
Ja bardzo dobrze wiem źe jest to niemozliwe,
poprostu tak mi wyswietlało na kazie.
Domyślam się źe to jakiś bug (czy jak to się pisze?)
Poprostu mówie co miałem.
dudek81:
Jak miałem modem 56 k
:shock: niestety jest to nie mozliwe, bys majac taki modem mogl wysylac dane z taka predkoscia, chocbys nie wiem jak sie staral, jest to po prostu fizycznie nie mozliwe
kylson:Panowie i Panie mam mały problem z tym programikeikm.
Jak miałem modem 56 k
Uwaźam,źe SpyStopper 2.45 jest najlepszy.Lub Surfin GuardPro.
tire
to w takim razie jaki radzisz progrs.......... który posprząta po Ad–awere 6
a nawiązując do mojego problemu
to jak da rade czy nie :?: :?:
to w takim razie jaki radzisz progrs.......... który posprząta po Ad–awere 6
a nawiązując do mojego problemu
kylson:pomóźcie zasysałem sobie ...... w ISO 594...... MB z czego udało mi się sciągnąc jakies 120Mb aź tu nagle te ha..... z energetyki wyłączyli prąd i szlak trafił moje 120MB.
Da się jakoś to przywrócić
to jak da rade czy nie :?: :?:
kylson:ja piernicze theboss78 ty wiesz ile ten KaZooM ma szpiegów :evil: az 98 :shock:
Jak uźywasz KaZooM to lepiej sobie zainstaluj Adware–6
I to tylko oficjalnie.Bo inne nie rozpoznane – pozostają.Nie spotkałem jeszcze freewarowego "ściągacza" bez spyware.
Ad–aware 6,sprawdziłem,nie wszystkie robale "widzi".
99% jednak niszczy.
Pozdrawiam :D
aligator:
Chyba źe chcecie abym kłódkę załoźył... :wink:
A BROŃ CIĘ PANIE BOŻE
:D :lol: :D