kazaa

pytanie jest myśle dosyc dobre bo przyda się nie tylko mi odpowiedz

chodzi dokładnie o mp3 kiedy ścigam jakiś kawałek nowy leci on do pewnego stopnia a nagle są szumy piski i nie waidomo co jeszcze

jest jakis programik który naprawi ów kawałek ?

Odpowiedzi: 17

Pawek:
Piszesz tak, jakby ktoś go potępił za swoje kulturalne zachowanie związane z wyraźeniem zrozumienia dla naszych uwag :P

Moźe nie potępił tylko troszke :) okrzyczał :wink:
Zygo
Dodano
31.05.2004 16:28:36
Nie chcesz FAKE–ów to ściągaj BearShare–m. Tam jeszcze nietrafiłem na popsutą piosenkę.
Krzychooo
Dodano
31.05.2004 13:13:32
na kaazie fake`ow jest najwiecej, na zadnym innym p2p to sie tak czesto niezdarza. Czasami probuje nawet sciagac z 10 roznych zrodel, wszystko to samo
gieras
Dodano
31.05.2004 09:15:36
Zygo:
A ja podziwiam mr.Mróweka za to źe spokojnie przyjął wszystkie upomnienia i do tego z uśmiechem :wink:
Piszesz tak, jakby ktoś go potępił za swoje kulturalne zachowanie związane z wyraźeniem zrozumienia dla naszych uwag :P
Pawek
Dodano
30.05.2004 23:56:43
A ja podziwiam mr.Mróweka za to źe spokojnie przyjął wszystkie upomnienia i do tego z uśmiechem :wink:
Zygo
Dodano
30.05.2004 23:52:16
i pomyśleć ze mój pościk tak ludzi skłucił
kaluznikow
Dodano
30.05.2004 21:41:29
Spoko... Dostosuję się do waszych rad... juź nie będę takich rzeczy pisał ;)
Mrówek
Dodano
30.05.2004 02:15:33
Mrówek:
Pawek:
Mrówek:
Jest taki program zaczynający się na B, w którym ściągasz całe albumy... piraaaactwo straszneeee :?
To po co o tym piszesz :?: :?
Bo tego nie popieram... A ci Z KŚ Expert radzą nawet jak z niego ściągać :?
To jest źenujące... Jak P2P alternatywny do Kazaa, to polecam WinMX ;–)
Boźe (wybaczcie)... Chłopie... Opanuj się... Najpierw piszesz, źe nie popierasz, a dwa zdania później polecasz kolejny program... Kurcze zastanów ze trzy razy się zanim cokolwiek napiszesz.

Poza tym trzeba rozgraniczać kilka podstawowych pojęć... Co widzę, źe u Ciebie nie występuje. Poczytaj sobie archiwum, a zdobędziesz odpowiednie obycie i doświadczenie w tym temacie...

A skoro nie popierasz, to tym bardziej powinieneś nie pisać...
Pawek
Dodano
30.05.2004 02:12:28
Pawek:
Mrówek:
Jest taki program zaczynający się na B, w którym ściągasz całe albumy... piraaaactwo straszneeee :?
Bo tego nie popieram... A ci Z KŚ Expert radzą nawet jak z niego ściągać :? To jest źenujące... Jak P2P alternatywny do Kazaa, to polecam WinMX ;–)
Mrówek
Dodano
30.05.2004 01:57:53
Pawek:
Mrówek:

Zapewne zeby miec kolejnego posta.Ja innego sensu w tym nie widze.
theboss78
Dodano
30.05.2004 01:55:59
Mrówek:
Pawek
Dodano
30.05.2004 01:54:05
Mrówek
Dodano
29.05.2004 21:17:55
Pawek:
Te pliki to są z ang. 'fake' i są celowo niszczone i wprowadzane do sieci przez firmy wynajmowane przez dystrybutorów muzyki.

Masz tu racje w 100%, było o tym pisane na mp3.wp.pl, sam tak kiedyś miałem więc pozostaje inne źródło bądź inny program p2p.
Tomi!
Dodano
29.05.2004 21:13:44
Te pliki to są z ang. 'fake' i są celowo niszczone i wprowadzane do sieci przez firmy wynajmowane przez dystrybutorów muzyki. Ma to na celu w skrócie zniechęcenie uźytkowników do korzystania z programów P2P (weź sobie to do serca zwazywszy na regulamin forum :idea: ). Tych plików nie da się naprawić.

kaluznikow:
pytanie jest myśle dosyc dobre bo przyda się nie tylko mi odpowiedz
Niestety masz rację :(
Pawek
Dodano
28.05.2004 20:19:14
Teź mi sie to nie raz zdarzyło, tak to bywa na Kaziee, moim zdaniem nie da sie naprawić, po prostu trzeba ściagnąc jeszcze raz z innego źródła, a tamto od razu skasować, źeby nierozprzestrzeniać uszkodzonych plików.
fije
Dodano
28.05.2004 18:57:28
Teź mi sie to nie raz zdarzyło, tak to bywa na Kaziee, moim zdaniem nie da sie naprawić, po prostu trzeba ściagnąc jeszcze raz z innego źródła, a tamto od razu skasować, źeby nierozprzestrzeniać uszkodzonych plików.
fije
Dodano
fije
Dodano
kaluznikow
Dodano:
28.05.2004 18:43:32
Komentarzy:
17
Strona 1 / 1