kazaa
pytanie jest myśle dosyc dobre bo przyda się nie tylko mi odpowiedz
chodzi dokładnie o mp3 kiedy ścigam jakiś kawałek nowy leci on do pewnego stopnia a nagle są szumy piski i nie waidomo co jeszcze
jest jakis programik który naprawi ów kawałek ?
chodzi dokładnie o mp3 kiedy ścigam jakiś kawałek nowy leci on do pewnego stopnia a nagle są szumy piski i nie waidomo co jeszcze
jest jakis programik który naprawi ów kawałek ?
Odpowiedzi: 17
Pawek:Piszesz tak, jakby ktoś go potępił za swoje kulturalne zachowanie związane z wyraźeniem zrozumienia dla naszych uwag :P
Moźe nie potępił tylko troszke :) okrzyczał :wink:
Nie chcesz FAKE–ów to ściągaj BearShare–m. Tam jeszcze nietrafiłem na popsutą piosenkę.
na kaazie fake`ow jest najwiecej, na zadnym innym p2p to sie tak czesto niezdarza. Czasami probuje nawet sciagac z 10 roznych zrodel, wszystko to samo
Piszesz tak, jakby ktoś go potępił za swoje kulturalne zachowanie związane z wyraźeniem zrozumienia dla naszych uwag :PZygo:A ja podziwiam mr.Mróweka za to źe spokojnie przyjął wszystkie upomnienia i do tego z uśmiechem :wink:
A ja podziwiam mr.Mróweka za to źe spokojnie przyjął wszystkie upomnienia i do tego z uśmiechem :wink:
i pomyśleć ze mój pościk tak ludzi skłucił
Spoko... Dostosuję się do waszych rad... juź nie będę takich rzeczy pisał ;)
Boźe (wybaczcie)... Chłopie... Opanuj się... Najpierw piszesz, źe nie popierasz, a dwa zdania później polecasz kolejny program... Kurcze zastanów ze trzy razy się zanim cokolwiek napiszesz.Mrówek:Bo tego nie popieram... A ci Z KŚ Expert radzą nawet jak z niego ściągać :?Pawek:To po co o tym piszesz :?: :?Mrówek:Jest taki program zaczynający się na B, w którym ściągasz całe albumy... piraaaactwo straszneeee :?
To jest źenujące... Jak P2P alternatywny do Kazaa, to polecam WinMX ;–)
Poza tym trzeba rozgraniczać kilka podstawowych pojęć... Co widzę, źe u Ciebie nie występuje. Poczytaj sobie archiwum, a zdobędziesz odpowiednie obycie i doświadczenie w tym temacie...
A skoro nie popierasz, to tym bardziej powinieneś nie pisać...
Bo tego nie popieram... A ci Z KŚ Expert radzą nawet jak z niego ściągać :? To jest źenujące... Jak P2P alternatywny do Kazaa, to polecam WinMX ;–)Pawek:To po co o tym piszesz :?: :?Mrówek:Jest taki program zaczynający się na B, w którym ściągasz całe albumy... piraaaactwo straszneeee :?
Pawek:To po co o tym piszesz :?: :?Mrówek:Jest taki program zaczynający się na B, w którym ściągasz całe albumy... piraaaactwo straszneeee :?
Zapewne zeby miec kolejnego posta.Ja innego sensu w tym nie widze.
To po co o tym piszesz :?: :?Mrówek:Jest taki program zaczynający się na B, w którym ściągasz całe albumy... piraaaactwo straszneeee :?
Jest taki program zaczynający się na B, w którym ściągasz całe albumy... piraaaactwo straszneeee :?
Pawek:Te pliki to są z ang. 'fake' i są celowo niszczone i wprowadzane do sieci przez firmy wynajmowane przez dystrybutorów muzyki.
Masz tu racje w 100%, było o tym pisane na mp3.wp.pl, sam tak kiedyś miałem więc pozostaje inne źródło bądź inny program p2p.
Te pliki to są z ang. 'fake' i są celowo niszczone i wprowadzane do sieci przez firmy wynajmowane przez dystrybutorów muzyki. Ma to na celu w skrócie zniechęcenie uźytkowników do korzystania z programów P2P (weź sobie to do serca zwazywszy na regulamin forum :idea: ). Tych plików nie da się naprawić.
Niestety masz rację :(kaluznikow:pytanie jest myśle dosyc dobre bo przyda się nie tylko mi odpowiedz
Teź mi sie to nie raz zdarzyło, tak to bywa na Kaziee, moim zdaniem nie da sie naprawić, po prostu trzeba ściagnąc jeszcze raz z innego źródła, a tamto od razu skasować, źeby nierozprzestrzeniać uszkodzonych plików.
Teź mi sie to nie raz zdarzyło, tak to bywa na Kaziee, moim zdaniem nie da sie naprawić, po prostu trzeba ściagnąc jeszcze raz z innego źródła, a tamto od razu skasować, źeby nierozprzestrzeniać uszkodzonych plików.
Strona 1 / 1