Kazaa
Słuchajcie uruchamiam kaze i nie chce sie połaczyc:/ mam DSL szybkie łacze wiec to nie to ze na modemie czy coś poprostu powiedizał kiedys adminowi ze sciagam winde 610 MB i od tego czasu juz akza mi sie połączyć nie chce :( Kto wie czeu nie chce sie połączyc jaka jest przyczyna a cha i na dole co 15 uruchoimienie pisze ze dostpenych niesj 1 uzytkownik online i 0 GB udostepnionych Sprawdzałem na kazaa lite oraz KMD 2.6
Odpowiedzi: 5
Ty jeste spoprostu idiota popatrz na ten swój{CENZURA} Mysisz ze admin mi cos zrobi bede sie non stop rejkestrował na innym koncie i kazdemu opowiem jaki z {CENZURA} TY {CENZURA} !!
Zalozymy bana na caly zakres IP:)
brtx
Zalozymy bana na caly zakres IP:)
brtx
Moźe najpierw sam siebie U***P.
Admin ma pełne prawo zablokować p2p, przeczytaj umowę, którą podpisałeś i znajdź paragraf o piractwie, a potem udowadniaj adminowi, jego słuszne działanie.
Admin ma pełne prawo zablokować p2p, przeczytaj umowę, którą podpisałeś i znajdź paragraf o piractwie, a potem udowadniaj adminowi, jego słuszne działanie.
chciał bym admina udupic moze ktos wie jakie akzaa porty uzywa i jak sprawdzic czy sa zablokowane w sieci?? Bo on mówi z enie sa zablokowane zadne I chciał bym mu udowodnic bo se w kulki kurwa leci Płace za neta a ten mi to zabiera chyba zrezygnuje ale moze jak uda mi sie mu to udowodnic ...
Nie wiem co robic!!
admin moze zablokowac okreslone porty i wtedy program nie moze sie polaczyc. Nic na to nie poradzisz
Strona 1 / 1