Kazaa lite Rewolucja 2.6 co sie dzieje?
ludzie co sie dzieje z ta kazaa najpierw problemy z polaczeniem,teraz jak juz wyczytalem w niecie jak sie polaczyc to nikogo nie ma,zadnych uzytkownikow,zadnych udostepnionych plikow tylko ja sam i moje pliki o co chodzi moze mi ktos podpowie :?: :?: :?:
Odpowiedzi: 12
To troszke głupie.Twoźą programy do sieci p2p a następnie RIA ich ściga.Człowiek stwoźył dla człowieka,wkońcu.RIA nigdy nie zwycięźy.To kaźdy wie.
A jeśli nawet to znajdą się nowe sposoby.
Jeszcze kupa wieku przed nami,czas pokaźe.
A jeśli nawet to znajdą się nowe sposoby.
Jeszcze kupa wieku przed nami,czas pokaźe.
Tak, mnie tez sie wydaje ze to walka z wiatrakami, dopóki ludzie będą chcieli uźywać tego typu programów to nikt i nic ich nie zatrzyma...
niech sie biorą, powstaną nowe sieci, nowe programy, nowe rozwiązania...
Oto co wyczytałem w sieci
eDonkey poddaje się! Sam Yagan, prezes firmy MetaMachine, posiadającej prawa do tej aplikacji, w obliczu zagroźenia pozwami sądowymi ze strony organizacji RIAA, poinformował o zakończeniu działalności firmy w dotychczasowym charakterze.
za BearShare tez podobno sie wzieli..
eDonkey poddaje się! Sam Yagan, prezes firmy MetaMachine, posiadającej prawa do tej aplikacji, w obliczu zagroźenia pozwami sądowymi ze strony organizacji RIAA, poinformował o zakończeniu działalności firmy w dotychczasowym charakterze.
za BearShare tez podobno sie wzieli..
Spyware nie ma z tego co wiem rowniez eDonkey, Emule I Bear Share. A z tego co mi wiadomo to chyba te najnowsze kazyy maja miec filtry czy cos takiego wiec chyba przestalo sie oplaca z niej korzystac.
w koncu sie udalo znalazlem kazee ktora dziala ,laczy sie bez problemu nie ma tylko spolszczenia ale chyba kazdy sobie z tym poradzi Kazaa lite v2.7 mozecie sprawdzic...a i nie polecam Kazaa 3.0 po samej instalacji namnozylo sie mi w kompie spyware i adaware a nawet jeszcze dobrze jej nie uruchomilem co za g.... :evil:
dzieki za naprowadzenie na temat troche o tym poczytalem i moze to ma zwiazek z kazaa... :(
http://mp3.wp.pl/p/informacje/njus/238485.html
Moze to jest powód..
Wogóle RIAA zaostrzyła walkę z p2p, ostatnio przestała działać sieć WinMX, a co będzie dalej, to tylko wróźka Zelda wie : :lol: :lol:
Moze to jest powód..
Wogóle RIAA zaostrzyła walkę z p2p, ostatnio przestała działać sieć WinMX, a co będzie dalej, to tylko wróźka Zelda wie : :lol: :lol:
http://mp3.wp.pl/p/informacje/njus/238485.html
Moze to jest powód..
Moze to jest powód..
a to tylko policja,dzieki EL NINO ale ulga juz myslalem za cos z ta kazaa nie tak :D :D :D ale tak na serio to nie wiecie czasem o co chodzi:?:
Slyszalem ze Policja pozakladala takie puste serwery i sprawdza kto co udostepnia, sprawdzajac rowiez od razu adres delikwenta.Seeker:Rozpędzili na 4 wiatry –
Ales sie zaczki wkopal :P .
Rozpędzili na 4 wiatry –
Strona 1 / 1