kazaa lite++ 2.4.2 pl
Czy wie ktoś co zrobić źeby kazaa lite++ 2.4.2 pl nie otwierała się na zakładce "sieć" dzięki czemu nie otwierała by jakichś chorych stronek przy uruchomieniu ????
Odpowiedzi: 5
Ja cos slyszalem ze mozna wchodzic w jakies kanały na kazie nie wiem jak mozna a ktos wie o co chodzi prosiłbym o pzyblizenie tematu
pIEKAr :
Masz rację, nie zaglądałem do opcji programu, a tam da się faktycznie tą strone zmienić albo ustawić źeby była pusta ( pustą teź da rade ).
arcymag :
Sorry, za wprowadzenie Ciebie w błąd.
Masz rację, nie zaglądałem do opcji programu, a tam da się faktycznie tą strone zmienić albo ustawić źeby była pusta ( pustą teź da rade ).
arcymag :
Sorry, za wprowadzenie Ciebie w błąd.
wchodzisz do "options" potem kaza lite k++ ( u ciebie moze byc cos innego ale cos w tym stylu) i w tamtyym oknie które ci sie ukaze bedzie pisało "start page" a obok niego .......... bedzie miejsce jaką strone chcesz ustawic na starcie kazy nie wiem czy mozna wogule wykasowac ze zadna sie nie otwierac bedzie ale sproobooj
chodzi mi o to źeby po kaźdorazowym uruchamianiu kazy
nie łączyło mnie z źadnymi stronami.
nie łączyło mnie z źadnymi stronami.
Nie bardzo wiem co masz na myśli.
Program po wystartowaniu uruchamia się na stonie głównej tej aplikacji i niestety tego nie zmienisz.
Napisz dokładnie o co Tobie chodzi.
Program po wystartowaniu uruchamia się na stonie głównej tej aplikacji i niestety tego nie zmienisz.
Napisz dokładnie o co Tobie chodzi.
Strona 1 / 1