Kazaa...
jesli ktos chce moge przeslac kilka skinow do tego tej kopalni roznych ciekawych rzeczy... :P
jeszcze kilka takich ruchow i bede blizej Boga :wink:
jeszcze kilka takich ruchow i bede blizej Boga :wink:
Odpowiedzi: 20
B3T0N swiete slowa :)
TAKA MALA PROSBA , JEZELI KTOS COS OGLOSIL NA FORUM ZE MACOS CIEKAWEGO TO NIE LICYTUJCIE SIE NA FORUM , TYLKO WYSYLAJCIE PW Z MAILEM SWOIM , A NIE TYPU :
wyslij mi please mail@mail.mail
a nazwe ja tak :
ForumXP sp. j , oczywiscie najpierw musze postarac o prawa do uzywania tej nazwy :)
ForumXP sp. j , oczywiscie najpierw musze postarac o prawa do uzywania tej nazwy :)
Ciekawy pomysł...
A nie prościej podać adresik do tych skinów :?:
A nie prościej podać adresik do tych skinów :?:
chyba otworze hutownie wysylkowa:D
A czy moja skromna osoba była by godna aby doświadczył jej zaszczyt posiadania nowych skórek: wiedom@hoga.pl. :P
Moźe teź ktoś miły sie znajdzie i mi podeśle to coś ciekawego: jackhuta@poczta.onet.pl
Moźe teź ktoś miły sie znajdzie i mi podeśle to coś ciekawego: jackhuta@poczta.onet.pl
Jak takie fajne to niech ze mna tez sie ktos podzieli tym dobrodziejstwem... dudi2003@go2.pl
mnię tesh :D
tylko tego uźywam
tylko tego uźywam
Z tych skórek co je beriam wysyła to mi najbardziej podoba się Rubber Cake Shop, troszki kolorowieńka ale fajna :)
P.S
beriam lubi piwo: Dębowe Mocne
P.S
Z tych skórek co je beriam wysyła to mi najbardziej podoba się Rubber Cake Shop, troszki kolorowieńka ale fajna :)
P.S
P.S
dzieki!! sredeczne:–) piwko dla kolegi:–)))
beriam to wez zarzuc linkiem zebu kazdy mogl wejsc i zobaczyc cczego to jest warte......
Troszki dziwne te skiny, ale mogą być :)
poszlo....
poszlo....
No to jak juź tak hurtowo wysyłasz to tomekdob@o2.pl
Będe Ci juź winien 2 Dębowe Mocne w soczkiem :)
Będe Ci juź winien 2 Dębowe Mocne w soczkiem :)
spox, trzeba sobie wzejemnie pomagac :wink:
wielki dzięki :D 8)