Kazaa 2.4.3 PL i WinXP – H.E.L.P !!!

witam
od zawsze uzywalem wlasnie tej kazyy (Kazaa Lite 2.4.3 kpp pl) i jak teraz zrobilem format dysku (nie pierwszy z tą kazzą i windą XP) to teraz po nagraniu softu i neostrady nie moge sie polaczyć tzn. caly czas mam napisik "łączenie"
P.S. Starałem sie powyłączać zapore windows XP,nie mam zadnego anty wira ktory by to blokował, a jednak nic sie nie chce ruszyć
P.S.2. jak nagrałem kazee 3.0 to sie połączyła, ale jednak ja chce ta moja starą :)
Dziekuje za pomoc. Pozdrawiam.

Odpowiedzi: 2

kazee 3.0 odinstaluj z kompa bo to same spyware :!: po usunieciu proponuje przeskanowac kompa ad–aware,spybotem.wczesniej tez mialem kazee lite 2.4.3 i tak samo zdechla,probowalem kazaa lite rewolucja 2.6 pl i niestety nie laczyla sie,mozesz sprobowac tego:wchodzisz w opcje,zaawansowane i ptaszkujesz trzy pierwsze opcje u mnie sie polaczylo ale cos bylo nie tak bo w sieci bylem sam :?: wiec nie bylo sensu...jak chcesz to sprobuj zainstalowac angielska wersje wizualnie jest podobna do 2.4.3,mozesz sciagnac tutaj u mnie dziala super :mrgreen:
zaczki
Dodano
02.01.2006 23:08:59
przyczyn moze być duźo.a wszystko mozna znaleźć w necie na google. tu masz coś:
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=23521

weź sobie zainstaluj Bearshare.jest 1–– razy lepszy i nie ścoąga syfu[jak na razie u mnie.]
klonpiotr
Dodano
02.01.2006 16:48:34
youghurt
Dodano:
02.01.2006 14:30:55
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1