kaza
Czemu po zainstalowaniu i ustawiniu kazy w sieci LAN nie łączy? co musze poprawić w konfiguracji??
Odpowiedzi: 7
mettal:Jedyne sensowne programy p2p, to DC++, eMule i BitComet...
Dodam jeszcze Shareaza
mettal:Jedyne sensowne programy p2p, to DC++, eMule i BitComet...
Dodam jeszcze Shareaza
Hmmm iMesh z tego co mi wiadomo to takze siec FastTrack, czyli ta sama co Kazza, wiec to samo sie zasysa...
mettal:spiderko:Korzystanie z Kazaa moźe przyspoźyć więcej nerwów(...)
Spiderko i ty i ja to juz wiemy, ale niektorzy sa ekstremalistami i lubia takie wyzwania. Wiec niech sie chlopak pomeczy :wink:
Jedyne sensowne programy p2p, to DC++, eMule i BitComet...
polecam jeszcze iMesh
spiderko:Korzystanie z Kazaa moźe przyspoźyć więcej nerwów niź to jest warte, bardzo duźo plików "śmieci" (tzw. fake), wirusy podpięte pod pliki, niedociągnięte rzeczy, pliki w których jest zupełnie co innego niź nazwa wskazuje. Kiedyś pamiętam jak sobie zainstalowałem Kazaa Desktop (czy cóś takiego), to miało więcej adware w sobie niź samego programu do ściągania :D . Nie polecam.
Spiderko i ty i ja to juz wiemy, ale niektorzy sa ekstremalistami i lubia takie wyzwania. Wiec niech sie chlopak pomeczy :wink:
Jedyne sensowne programy p2p, to DC++, eMule i BitComet...
Korzystanie z Kazaa moźe przyspoźyć więcej nerwów niź to jest warte, bardzo duźo plików "śmieci" (tzw. fake), wirusy podpięte pod pliki, niedociągnięte rzeczy, pliki w których jest zupełnie co innego niź nazwa wskazuje. Kiedyś pamiętam jak sobie zainstalowałem Kazaa Desktop (czy cóś takiego), to miało więcej adware w sobie niź samego programu do ściągania :D . Nie polecam.
Strona 1 / 1