kaza

Czemu po zainstalowaniu i ustawiniu kazy w sieci LAN nie łączy? co musze poprawić w konfiguracji??

Odpowiedzi: 7

mettal:
Jedyne sensowne programy p2p, to DC++, eMule i BitComet...

Dodam jeszcze Shareaza
damiancore
Dodano
12.10.2005 21:25:13
mettal:

Dodam jeszcze Shareaza
damiancore
Dodano
12.10.2005 21:25:13
Hmmm iMesh z tego co mi wiadomo to takze siec FastTrack, czyli ta sama co Kazza, wiec to samo sie zasysa...
mettal
Dodano
12.10.2005 18:23:49
mettal:
spiderko:
Korzystanie z Kazaa moźe przyspoźyć więcej nerwów(...)

Spiderko i ty i ja to juz wiemy, ale niektorzy sa ekstremalistami i lubia takie wyzwania. Wiec niech sie chlopak pomeczy :wink:

polecam jeszcze iMesh
adik154
Dodano
12.10.2005 18:19:51
spiderko:
Korzystanie z Kazaa moźe przyspoźyć więcej nerwów niź to jest warte, bardzo duźo plików "śmieci" (tzw. fake), wirusy podpięte pod pliki, niedociągnięte rzeczy, pliki w których jest zupełnie co innego niź nazwa wskazuje. Kiedyś pamiętam jak sobie zainstalowałem Kazaa Desktop (czy cóś takiego), to miało więcej adware w sobie niź samego programu do ściągania :D . Nie polecam.

Spiderko i ty i ja to juz wiemy, ale niektorzy sa ekstremalistami i lubia takie wyzwania. Wiec niech sie chlopak pomeczy :wink:

mettal
Dodano
12.10.2005 11:10:59
Korzystanie z Kazaa moźe przyspoźyć więcej nerwów niź to jest warte, bardzo duźo plików "śmieci" (tzw. fake), wirusy podpięte pod pliki, niedociągnięte rzeczy, pliki w których jest zupełnie co innego niź nazwa wskazuje. Kiedyś pamiętam jak sobie zainstalowałem Kazaa Desktop (czy cóś takiego), to miało więcej adware w sobie niź samego programu do ściągania :D . Nie polecam.
spiderko
Dodano
12.10.2005 11:07:55
mr_duck
Dodano:
12.10.2005 00:46:15
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1