Kaza nie sciąga!!!!!!

Wie ktos moźe mam problem z programem kaza wyszukuje wszystko a nic nie ściaga a jak juz sie uda cos sciągnac to jeden na sto. Z GÓRY DZIEKI

Odpowiedzi: 6

Dlatego źe jesteś rozpoznawany i zacząłeś zbierać "źetony" na serwerach, wykorzystywanych przez uźytkowników eMule.

Wiem o tym doskonale, poznalem zasady dzilania emule bardzo dobrze, zreszta tak samo innych p2p i przywileje jakie daje publiczne IP, niestety po moich walkach, nie tylko z emule (eDonkey, Soulseek, DC++) to bylo w mojej sieci jedyne wyjscie, ale 5zł miesiecznie to nie majatek, a mam spokoj i BRAK problemow, jesli chodzi o p2p, czy tez inne rzeczy, typu przesylanie obrazu video przez komunikatory, itp.
mettal
Dodano
20.09.2005 02:27:27
:arrow: mettal:

Piszesz:
wykupilem publiczne IP i jak reka odjal

Dlatego źe jesteś rozpoznawany i zacząłeś zbierać "źetony" na serwerach, wykorzystywanych przez uźytkowników eMule.

Ps.
Dobźe źe napisałeś:
Hoo, zeby to czasem bylo takie proste.
Karolek
Dodano
20.09.2005 02:22:21
Problemy przy korzystaniu z eMule są spowodowane najczęściej przez niewłaściwie skonfigurowaną zaporę.

Hoo, zeby to czasem bylo takie proste. U mnie eMUle nie chcial sie laczyc nawet wtedy jak i zadnej zapory nie bylo, systemowa tez wylaczona, co ja sie nacudowalem, portow nazmienialem, i tunelowalem go przez proxy bo mialem podejrzenie ze admin blokuje, az w koncu sie wkurzylem, wykupilem publiczne IP i jak reka odjal, od tamtej pory, podlaczanie do serwera, to kwestia 2 sekund, i juz mam HighID w eD2k, jak i w Kad
mettal
Dodano
20.09.2005 02:14:26
:arrow: mettal:

Piszesz:
Wedlug mnie najlepszy
Hmmm, to zalezy jaki masz neta, czy lan, radiowka, czy masz publiczne IP. Tez kiedys mialem problemu, nie moglem podpiac sie do zadnego huba, problemy skoczyly sie gdy wykupilem publiczny adres IP, od tej pory bez problemu, zawsze HighID na wszystkich serwerach i siedze praktycznie zawsze na razorback2, transfery ladne, bo dochodza nawet do 200KB/s.

Ja dodam jeszcze źe najbezpieczniejszy. Problemy przy korzystaniu z eMule są spowodowane najczęściej przez niewłaściwie skonfigurowaną zaporę.

@Zygo pisze:
Nie wiem moźe to śmieszne ale nie umiem ściagać z emula a ponoć to bardzo dobry program. Włącze program wybiore jakiś tam serv czy hub czy coś tam i *** zbita.

Poczytaj TE porady.
Karolek
Dodano
20.09.2005 02:06:01
Nie wiem moźe to śmieszne ale nie umiem ściagać z emula a ponoć to bardzo dobry program. Włącze program wybiore jakiś tam serv czy hub czy coś tam i *** zbita.
Zygo
Dodano
19.09.2005 22:49:54
Zmien na cos innego, emule, DC++, bit torrent... jakie pytanie taka odpowiedz...
mettal
Dodano
19.09.2005 11:11:47
marcintgr
Dodano:
19.09.2005 04:19:55
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1