Kaza Lite Revolution 2.6

Mam taki problem, mianowicie Kaza chodzi ładnie, ale tylko wtedy kiedy pracuje na kompie, jeśli nic nie robie a Kaza jest włączona po upływie około 3 minut, sama mi sie wyłącza, nawet moge mieć okno otwarte na pulpicie to i tak sama mi sie schowa na pasek po prawej stronie, widze ta ikonę,ale i tak juź Kaza nie pobiera, ale kiedy chce na nia kliknąć to znika i musze od nowa Kaze uruchamiać.Co zrobić? Dzieki.

Odpowiedzi: 7

coyote_xp:
lord i kylson – co wasze wypowiedzi wnoszą ciekawego do tematu :?: sebazet pyta chyba o coś innego...

No własnie, dzięki coyocie:) Jakoś nikt nie potrafi odpowiedzieć na to pytanie–tylko gada o jakiś innych bzdurach...
sebazet
Dodano
13.02.2005 16:29:22
lord i kylson – co wasze wypowiedzi wnoszą ciekawego do tematu :?: sebazet pyta chyba o coś innego...
maq123
Dodano
10.02.2005 19:48:20
mi się tam nic nie instaluje i działa normalnie zobacz czy masz zaznaczone w opcjach super node
Hunter86
Dodano
10.02.2005 19:12:54
kylson:
Kaza Lite Revolution 2.6 to shitniby to jest wersja bez spyre ale prawie za kaźdym razem jak uruchomie to szaje to z siei chcce mi sie zainstalować trojan Downloader czy cos takiego na szczescie antyvirus nie spii do wymmiany plików polecam shareaza albo DC++

pozdro

Dokladnie! Mi (mam Ad–Aware ze straźnikiem) kiedy wchodze a raczej wchodzilem na kazee to wyskakiwały jakies duperele spywarniaki :) Wogule lipnie się sciąga i wszystko. Polecam eMule (dla wytrałych) i DC++ tak jak kolega. Bo to jest najlepsze :D
lord
Dodano
07.02.2005 09:33:45
Kaza Lite Revolution 2.6 to shitniby to jest wersja bez spyre ale prawie za kaźdym razem jak uruchomie to szaje to z siei chcce mi sie zainstalować trojan Downloader czy cos takiego na szczescie antyvirus nie spii :D do wymmiany plików polecam shareaza albo DC++

pozdro
kylson
Dodano
07.02.2005 01:02:05
lord:
Moźe to przez ten syf który Kazaa "przywołuje" do komputera. Przeskanować system Ad–Aware nie zaszkodzi.

tak... "hackier" jestes... kazaa lite jest bez spy mistrzu... pozostawia po sobie jedynie cookisy jakies..

co do pytania.. zainstaluj sobie soulseek, dc czy jakies inne p2p
Neo_x
Dodano
06.02.2005 17:21:09
Moźe to przez ten syf który Kazaa "przywołuje" do komputera. Przeskanować system Ad–Aware nie zaszkodzi.
lord
Dodano
06.02.2005 00:01:44
sebazet
Dodano:
05.02.2005 23:51:18
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1