Kaspersky Internet Security 6.0.300 PL
Ostatnio zainstalowałem sobie Kaspersky Internet Security 6.0.300 PL i niestty mam problem. Gdy ściągam cokolwiek BitSpiritem, FlashGetem i innymi programami tego typu, to praktycznie blokuje mi sie całkowicie net. Nawet gdy w BitSpiricie nie ściągam tylko wysyłam z prędkością 3 KB/s to nie idzie przeglądać stron www, a nawet zalogować się do GG czy Skype. Dopiero zatrzymanie ściągania/wysyłania w BitSpiricie pozwala na przeglądanie stron itp. Problem ten występuje tylko przy Kaspersky Internet Security 6.0.300 PL. Tymczasowo wróciłem do poprzedniej konfiguracji - Kaspersky 5.0.527 PL i Outpost Firewall Pro 3.51. Chciałbym na stałe przesiąść się na Kaspersky Internet Security 6.0.300 PL, jednak jeśli nie da sięustawić tego żeby szło ściągać i przeglądać strony www to :/. Mam neostrade 512. Prosze o pomoc i z góry dzięki.
Odpowiedzi: 1
Moja skromna opinia jest taka. Kaspersky Internet Security 6.0.300 PL niedawno dopiero wszedl i nie wiem czy jest dobrze dopracowany. Proponowałbym posprawdzać w ustawieniach w Kasperskym itp. musi pujść.
pozdro!
pozdro!
Strona 1 / 1