kaspersky internet security 2006 ciągle sie pyta

Mam mały problem z kaspersky internet security otóż jak używam programu p2p jakiego kolwiek to on ciągle sie pyta czy połączyć sie do jakiegoś adresu ip czy nie i tak w kółko. Patrzyłem w ustawieniach żeby to jakoś skonfigurować ale nie wiem jak. Czy da sie utworzyć regułę żeby dać mu cały dostęp do internetu jak to było w antihaker.

Odpowiedzi: 1

bobi_20:
Mam mały problem z kaspersky internet security otóż jak używam programu p2p jakiego kolwiek to on ciągle sie pyta czy połączyć sie do jakiegoś adresu ip czy nie i tak w kółko. Patrzyłem w ustawieniach żeby to jakoś skonfigurować ale nie wiem jak. Czy da sie utworzyć regułę żeby dać mu cały dostęp do internetu jak to było w antihaker.

W opcjach znajdz dopuszczenie programow i tam dasz odblokuj calkowicie ten program chociarz bym nie radzil :) Ale co pokazuja sie komunikaty jak zciagasz dany plik czy caly czas podczas sciagania wyskakuja - program szuka zródel dlatego sa komunikaty

Ja mam kerio personal firewall najlepszy na rynku niemam zadnych takich problemów poniewaz ma bardzo dobrze rozbudowane opcje - jest darmowy. 

Ginyu
Dodano
01.09.2006 13:08:46
bobi_20
Dodano:
01.09.2006 12:07:53
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1