KASPERSKY ANTIHACKER BLOKUJE PORT ! HELP !

Witam wszystkich zainteresowanych moim tematem, mialem zainstalowanego KASPERSKY ANTIHACKER, nawet jak go odinstalowalem i wyrzucilem pare starych wpisow z rejestru (moze jeszcze czegos z tego rejestru nie wyrzucilem, nie wiem bo nie znam sie :), to dalej mi blokuje port. Gram w gre Warcraft, i blokuje mi jej port 6100 czy cos takiego,i nie moge z tego powodu tworzyc gier ! PMOCY ! :)

Odpowiedzi: 2

Thunder:
Witam wszystkich zainteresowanych moim tematem, mialem zainstalowanego KASPERSKY ANTIHACKER, nawet jak go odinstalowalem i wyrzucilem pare starych wpisow z rejestru (moze jeszcze czegos z tego rejestru nie wyrzucilem, nie wiem bo nie znam sie :), to dalej mi blokuje port. Gram w gre Warcraft, i blokuje mi jej port 6100 czy cos takiego,i nie moge z tego powodu tworzyc gier ! PMOCY ! :)

no dobra a ja zadam moze głupie pytanie:
Czy w kasperskim masz przy wszystkich pozycjach zwiazanych z gra ustawione na zezwalaj ? Czy firewall systemowy na 100% jest wylonczony ?

Zawsze mi sie podobało jak lekarstwem na zablokowany port było wylonczenie firewalla, zawsze sie wtedy zastanawiam po co on w ogule jest zainstalowany bo przeciez miejsce na dysku mozna zając czym innym.
cybull
Dodano
25.11.2005 09:27:03
Zainstaluj sobie program Ccleaner gdy juź go uruchomisz kliknij w zakładke problemy zeskanuj kompa czy nie ma źadnych wpisuw z rejestru do usunięcia on ci pokaźe gdzie znajduje się dany wpis i usuń go ręcznie lub napraw błędy automatycznie jeśli to nie pomoźe to nie mam zielonego pojęciaco moźe być tego przyczyną.
**Mis**
Dodano
24.11.2005 22:10:24
Thunder
Dodano:
24.11.2005 20:56:07
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1