Kaspersky Anti-Virus Personal
Mam problem. Mam zainstalowany Kaspersky Anti-Virus Personal i nie moge go odinstalować, ponieważ cały czas jest aktywny. Jak klikam na ikone Kaspersky Anti-Virus Personal aby go właczyc to nic się nie dzieje. Nie moge go w żaden sposób wyłaczyc, więc nie moge go odistalować. Co mam zrobić??
Odpowiedzi: 5
Masz uprawnienia administracyjne ?? W start -> uruchom wpisz services.msc i powyłączaj usługi kasperskyego. Dopiero wówczas próbuj deinstalować.
Probowałem użyć dodaj/usuń programy i nic to nie dało! Ciągle prosi o wyłączenie Kaspersky Anti-Virus Personal. To samo z ctrl+alt+del. Nie mogłem zakończyć procesu. Wyskakiwało że nie mam dostępu. A co do do trybu awaryjnego to tez probowałem ale on nie chce się włączyć. Znaczy ładuje sie normalnie i potem następuje reset kompa i od nowa. Co mam zrobić??
można spróbować w trybie awaryjnym. Ostatnio miałem taki przypadek, że musiałem koledze usunąć raporty Kasperskiego, bo mu trochę katalog "spuchł" i mimo zamknięcia Kasperskiego i zabicia jego procesów dostęp był nadal zabroniony [plik w użyciu]. W awaryjnym poszło bez problemu.
Polecam w ostateczności kombinację Ctrl + Alt + Del i zakończenie procesów Kasperskiego. Następnie deinstalacja jak Bozia przykazała :lol:
A próbowałes w ogóle deinstalować ?? Np z poziomu Dodaj/Usuń programy.
Strona 1 / 1