Kaspersky Anti–Virus Personal Pro – Nie chce sie uruchomić!
Nie mogę uruchomić Kaspersky'ego. Nie mogę go nawet usunąć, bo pisze tak:
"Uwaga! Przed rozpoczęciem dezinstalacji Kaspersky Anti–Virus Personal Pro naleźy zakończyć działanie programu! Czy zakończyć działanie programu i dokończyć dezinstalacje?"
"OK" "Anuluj"
Klikam "OK" i nic sie nie dzieje. Czekałam nawet z pięć min.
Co mam zrobić? HELP!
Podsumowująć:
Kaspersky nie chce się uruchomić. Jak klikam domyślną ikone programu (exe) to program nie chce sie włączyć.
Mam na dysku jeszcze Ad–Aware i przeskanowałem kompa, czy nie ma jakiegoś wirusa. Nic nie znalazło.
POMOCY!
"Uwaga! Przed rozpoczęciem dezinstalacji Kaspersky Anti–Virus Personal Pro naleźy zakończyć działanie programu! Czy zakończyć działanie programu i dokończyć dezinstalacje?"
"OK" "Anuluj"
Klikam "OK" i nic sie nie dzieje. Czekałam nawet z pięć min.
Co mam zrobić? HELP!
Podsumowująć:
Kaspersky nie chce się uruchomić. Jak klikam domyślną ikone programu (exe) to program nie chce sie włączyć.
Mam na dysku jeszcze Ad–Aware i przeskanowałem kompa, czy nie ma jakiegoś wirusa. Nic nie znalazło.
POMOCY!
Odpowiedzi: 8
Sorki, juź sam skasowałem tą konsole odzyskiwania.
Wystarczyła mi pomoc i Obsługa Techniczna – systemu Windows XP :wink: :D
ThX :)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Sorki za ten post pod postem.
Temat do zamknięcia.
Wystarczyła mi pomoc i Obsługa Techniczna – systemu Windows XP :wink: :D
ThX :)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Sorki za ten post pod postem.
Temat do zamknięcia.
Ok dzięki damiancore. Kaspersky działa jak kiedyś.
Masz duźy plus u mnie :D Powiedz mi tylko jak usunąć tą konsolę odzyskiwania. Teraz przy kaźdym uruchomieniu systemu muszę wybraćczy chcę uruchomić XP'ka czy konsole odzyskiwania.
Masz duźy plus u mnie :D Powiedz mi tylko jak usunąć tą konsolę odzyskiwania. Teraz przy kaźdym uruchomieniu systemu muszę wybraćczy chcę uruchomić XP'ka czy konsole odzyskiwania.
Poszukaj
tak jak Endrju robiłem. A gdzie znajdę tą konsolę odzyskiwania???
Robiłeś tak jak napisał Endrju ?
Moźesz teź wyłączyć jego usługę w usługach.
No to z konsoli odzyskiwania.
Moźesz teź wyłączyć jego usługę w usługach.
adi007:Próbowałem recznie usunąć pliki ale niektórych nie moźna skasować.
No to z konsoli odzyskiwania.
mettal:Poszukaj na stronie producenta, czy nie ma czasem jakiegos softu do usuwania programu. Druga sprawamozesz pokusic sie o reczne wyczyszczenie wszystkiego co z AntyVirem zwiazane, pliki, rejestr itp.
Próbowałem recznie usunąć pliki ale niektórych nie moźna skasować.
W procesach znalazłem kasperskyego, ale nie da sie zakończyć działania.
Poszukaj na stronie producenta, czy nie ma czasem jakiegos softu do usuwania programu. Druga sprawamozesz pokusic sie o reczne wyczyszczenie wszystkiego co z AntyVirem zwiazane, pliki, rejestr itp.
jeśłi ikona programu jest widoczna w trayu to PPM na nią kliknij i daj "Zakończ". poza tym sprawdx w menedzerze zadań [ctrl+alt+del]czy nie ma go w procesach, jeśli jest to zaznacz proces i daj "Zakończ". Potem dezinstal.
Strona 1 / 1