Kasperski – jak go wyłączyc?

Szukałem i się nie doszukałem więc pisze.
Po uruchomieniu kompa nie mam w sysTray ikonki Kasperskiego, a jak chce go właczyć ze startu to twierdzi ze został juz uruchomiony przez innego uzytkownika. Sparwdzałem czy ikonka poprostu mi sie nie kryje jako nie uzywana, ale nie.
Uzyłem ctrl+alt+del i tam w procesach jest widoczny kavsvc.exe, działa i co fajniejsze uzywa 100% procesora! I na dodatek nie moge go wyłączyć poniewaź dostep zablokowany.
I teraz, jak moge go wyłaczyć?
(Bo nie chce go odinstalowywac i ponownie skanowac dysku bo to nudne i nie mam czasu i to długa histroia.)
Jak go wyłaczyc??!!
P.S
Jest opcja w prawokliku przeskanuj obiekt w poszukiwaniu wirusów i wtedy pyta sie czy uruchomic Kasprzaka, na co ja odpowiadam ze TAk i nic sie nie dzieje. Nastepnie jak biore ponownie prawoklik na jakimś obiekcie to juź tej opcji nie ma.

Odpowiedzi: 8

Ja byłem na Gwardi w `99 w Warszawie. Teź było fajnie i Apocalyptica teź była fajna. :twisted:
a co do Kasprzakan to go w awaryjnym wywaliłem i zainstalowałem od nowa. tylko ze teraz musze wykonac skana od nowa , a po ostatnim skanie komp sie dziwnie zachowywał mianowicie właczył mi sie samouczek windows i wszystko trzeba było ustawiac jak po swiezej instalacji. Ale dzięki za pomoc!!
Milek666
Dodano
06.04.2005 20:12:35
Mrówek:
1. Wejdź pod START–> Uruchom–> wpisz tskill kavsvc–> naciśnij OK

P.S. Koncert w Chorzowie był ekstra :)

Pozdrawiam :)

Widocznie jeszcze nim źyjesz:
Uzyłem ctrl+alt+del i tam w procesach jest widoczny kavsvc.exe, działa i co fajniejsze uzywa 100% procesora! I na dodatek nie moge go wyłączyć poniewaź dostep zablokowany.
Anonymous
Dodano
06.04.2005 18:01:22
Mrówek:

Widocznie jeszcze nim źyjesz:
Anonymous
Dodano
06.04.2005 18:01:22

Mrówek
Dodano
06.04.2005 17:59:39
mialam to samo,uruchom komputer w trybie awaryjnym i go wyinstaluj.Potem wlacz normalnie kompa i na nowo zainstaluj
lila
Dodano
06.04.2005 17:33:24
mialam to samo,uruchom komputer w trybie awaryjnym i go wyinstaluj.Potem wlacz normalnie kompa i na nowo zainstaluj
lila
Dodano
06.04.2005 17:33:24
Nie wiem jaka to wersja, nie jestem w stanie stwiedzic bo nie moge go właczyć. W pliku pomocy ani zadnym innym nie ma wersji.
Milek666
Dodano
05.04.2005 21:25:02
a co to za wersja?
lukmarq
Dodano
05.04.2005 20:58:15
Milek666
Dodano:
05.04.2005 20:32:54
Komentarzy:
8