Karta sieciowa
jaka karte sieciowa polecacie slyszalem o 3com ale nie wiem jaki typ poniewaz jest ich troche na tym allegro doradzcie co mam wybrac
Odpowiedzi: 6
tak ale mam delamat poniewaz nie wiem jaki model
za taka cene to faktycznie mozna brac ta karte.
chodzi mi na allegro http://allegro.pl/search.php?string=3com&category=4432&buy=&new=&country=1
a z ta wieczna gwarancja to udziela sklep i to nie wszystkie ale w sklepie nie bede jupowal za 100 zl i wiecej
a z ta wieczna gwarancja to udziela sklep i to nie wszystkie ale w sklepie nie bede jupowal za 100 zl i wiecej
co to za 3com za 40zl?! ja w cenniku 3comy to mam powyzej 100zl. jaki model?
mialem taka karte geniusa na realteku 8139 do dnia dzisiejszego nie wiem co sie z nia stalo kopiowalem silmy z sieci lokalnej od dwojga uzytkownikow rownoczesnie lecz po 2 min komp mi sie zawiesił i teraz mam taki smieszny komunikat ze kabel sieciowy odlaczony albo brak sterowników albo ja windows nie wdzi ale pozyczylem karte na dwa dzionki zeby sie zorjetowac co by tu kupic
mówisz ze do domowych uzytków wystarczy taka zwykla karta sieciowa lecz co to jest za roznica taka 3coma z procesorem za 40zł od zwyklej realteka w sklepie na 3coma daja wieczysta gwarancje
mówisz ze do domowych uzytków wystarczy taka zwykla karta sieciowa lecz co to jest za roznica taka 3coma z procesorem za 40zł od zwyklej realteka w sklepie na 3coma daja wieczysta gwarancje
do domowych zastosowan w zupelnosci wystarczy mint, pentagram, planet. karty sa oparte na chipsecie realteka8139. karty te kosztuja w granicach 20–30zl (nowe, na gwarancji).
mam nawet takie na stanie.
pozdrawiam!
mam nawet takie na stanie.
pozdrawiam!
Strona 1 / 1