Karta sieciowa
Witam, może ten temat tu nie pasuje, ale nie wiem gdzie indziej napisać. Mam problem, sformatowałem komputer i chciałem z powrotem zainstalować otoczenie sieciowe (mam routera, ja jestem tylko do niego podłączony). Moje pytanie jest takie : moja karta sieciowa to "PCI Fast Ethernet Adapter", ale nie umiem jej zainstalować, jest dyskietka ale tam nic nie pisze, co trzeba zrobić by zainstalować. Pomóżcie mi proszę.
Odpowiedzi: 6
Czyli jedynym rozwiązaniem na ten problem jest zmiana dostawcy internetu?
Acha, dlaczego mój kolega też ma neostrade a mu zawsze płynnie chodzi, też ma 1 mb. Chyba zadzwonie do nich i sie spytam o co chodzi :)
Chyba w jaka Vit A , lub inny zestaw zainwestować muszę .
Kurza ślepota , to mało powiedziane , musi jeszcze coś więcej być .:redface:
Seeker - "Mam neostrade".
Odpowiedź zaś jest z gatunku mało dowcipnych, ale prawdziwyvch: Za dużo Użytkowników się po łaczach pałęta.
Jesteś w sieci LAN ? Od jakiego dostawcy masz Internet?
A takie pytanie mam też. Mianowicie dlaczego w godzinach wieczornych internet strasznie wolno chodzi? Mam neostrade 1 mb. Zaczeło się to jakieś 2 tygodnie temu, wieczorem "serfuje" po internecie i nagle wszystko zaczęło wolno chodzić. W tym teście na prędkość połączenia jak sprawdzałem rano było 990 kb/s a wieczorem tylko 50. Co zrobić? Przypominam, że mam routera, ale nawet jak jest włączony tylko 1 komputer tak się dzieje. Ten router jest trochę gorący. Proszę odpowiedzcie, bo wieczór to jedyna wolna chwila na relaks [-o<
Jeśli system to XP to karta powinna być zainstalowana automatycznie .Sprawdzałeś czy tak jest w menagerze urządzeń?
Jeśli koneicznie chcesz zmienić sterownik to ...zmieniasz wchodząc we właściwości zainstalowanego, lub nie zainstalowanego urządzenia - również w menagerze urządzeń
Strona 1 / 1