Karta sieciowa znikneła
Witam,
Karta sieciowa mojego komputera znikła.Nie widzi jej system w menadźerze uźądzeń, ani tym bardziej w Połączeniach sieciowych.Przez tydzien komputer byl uzytkowany przez inna osobę. Nie wiem teraz co jest nie tak, nie mam pomysłu jak sprawić zeby system zauwaźył sieciówkę. A moźe się spaliła? Pozdr.
Karta sieciowa mojego komputera znikła.Nie widzi jej system w menadźerze uźądzeń, ani tym bardziej w Połączeniach sieciowych.Przez tydzien komputer byl uzytkowany przez inna osobę. Nie wiem teraz co jest nie tak, nie mam pomysłu jak sprawić zeby system zauwaźył sieciówkę. A moźe się spaliła? Pozdr.
Odpowiedzi: 3
Jak sie okazało karta sieciowa była walnięta. Nie mniej jednak dzięki za pomoc :–)
sprawdz czy siedzi dobrze w gnieździe i sprawdz sterowniki jak dalej to samo będzie to zainstaluj ją jeszcze raz na kompie
karta sieciowa zintegrowana czy pod PCI?? jeśli pod PCI to wyjmij ją z PCI i włóź do innego PCI. System powinien znaleźć nowe urządzenie. Jesli karta zintegrowana to wyłacz ją w biosie, uruchom kompa, znowu wyłacz wejdź do biosa i na powrót karte włącz i teź powinno wykryć ją na nowo. Mi takie pomysły przyszły na myśl..;
Strona 1 / 1