karta sieciowa i numer połonczenia?
witam.
Byłem zmuszony zrobic format systemu /xp pl sp2/,po ponownej instalacji w/w w połaczeniach sieciowych znalazłem informacjie ze mam dwa połączenia(zaznaczam iź mam jedną karte sieciową)z lokalnego adresu lan.sprawdziłem ze jest to "wolny–nie wykoźystywany" ip.
Usunęłem go a juź po dwóch dniach okazało się ze moje połączenie lokane ma nr 3(oczywiście nic sam nie zmieniałem w numeracji połączeń).Jak mozna to sprawdzić dlaczego system "sam" zmienił nr połączenia, czy przypadkiem ktoś się nie podczepił?
Nadmienie tylko iź uźywam "Anti–Hack" i "Antiwirus" firmy Kaspersky.
ps. uźywam równiez DC++
Z góry dziękuje za pomoc
Byłem zmuszony zrobic format systemu /xp pl sp2/,po ponownej instalacji w/w w połaczeniach sieciowych znalazłem informacjie ze mam dwa połączenia(zaznaczam iź mam jedną karte sieciową)z lokalnego adresu lan.sprawdziłem ze jest to "wolny–nie wykoźystywany" ip.
Usunęłem go a juź po dwóch dniach okazało się ze moje połączenie lokane ma nr 3(oczywiście nic sam nie zmieniałem w numeracji połączeń).Jak mozna to sprawdzić dlaczego system "sam" zmienił nr połączenia, czy przypadkiem ktoś się nie podczepił?
Nadmienie tylko iź uźywam "Anti–Hack" i "Antiwirus" firmy Kaspersky.
ps. uźywam równiez DC++
Z góry dziękuje za pomoc
Odpowiedzi: 3
Tu i ja mam pytanko: jak usunąć wszystkie stare połączenia (numery połączeń) ?surtoip:ten numerki sie zmieniaja Zawsze nazwe mozesz zmienic
fizycznie nie było karty sieciowej w moim kompie wiec usunęłem tylko połączenie . Całkiem inny mac i nazwa karty od mojej.
jak usuwasz polaczenie bez usuniecia karty sieciowej to przy kazdym wlaczeniu kompa widnows instaluje nowe polaczenie sieciowe(ustawia je jako i stad ten numerki sie zmieniaja Zawsze nazwe mozesz zmienic
Strona 1 / 1