karta sieciowa Broadcom i swiecący sie przy niej trójkąt ostrzegawczy
Odpowiedzi: 11
-
[quote=Ucho]:redface: [/quote] Zawstydzony za mnie ???????????? hmmmmm trudno ...nie kazdy musi sie dobrze znać na komputerku kolego :) jeszcze sporo przede mną
-
[quote=Veers]@Ucho - taka luźna uwaga: Broadcom 590x10/100 [b]Ethernet[/b] ;) @ Wiking - upewniłeś się że karta jest włączona w BIOSie ? Jeśli tak - to upewnij się że masz zainstalowane (i aktualne) wszystkie pozostałe sterowniki (mam tu głównie na myśli sterowniki chipu Intela).[/quote] Jestem niezmiernie wdzięczny za tę uwage ale bladego pojecia nie mam o czym mówisz :( :( wiem wiem ............nie znam sie na kompach na tyle żeby w biosie grzebać ............pozdro
-
[quote=Ucho]Przeinstaluj stery do tej karty. Bo co to znaczy że są aktualne, czy też nie jeżeli nie są zainstalowane ? Powinieneś mieć płytę instalacyjną. Jeżeli jej brak to strona producenta się kłania. PS. prawidłowo podałeś model ? Bo nie mogę się jakoś doszukać na stronie producenta :-k Może to ten ? http://www.samsung.com/us/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=05012600&prd_mdl_cd=NP-R519-FA01US&prd_mdl_name=NP-R519&prd_ia_sub_class_cd=P Poszukaj sobie w tabelce Wireless`a bo nie podałeś systemu.[/quote] model podałem prawidłowo na stronie Samsunga tez nie mogę go znależć ale dzwoniłem do firmy Samsung i okazało sie że są zdziwieni że mam ten model he he wyszło ich chyba tylko parę sztuk
-
[quote=XanTyp]Sprawdź, czy na stronie producenta nie ma sterowników, które będą również aktualne, ale ze świeższą data ;) Nie sprecyzowałeś, czy jest to laptop, czy desktop. Mnie to w sumie nie robi różnicy - ale może innym? Jeśli jest to laptop, podanie modelu może się też przydać.[/quote] Witam ponownie .Jest to laptop Samsung R 519 FS04PL 32 bitowy system. dual core T 4300......sterowniki sa aktualne ale jak by system nie widział tej karty cały czas przy niej pali sie ostrzxegawczy żółty trójkąt :(