Karta Grafiki poraz kolejny
Witam mam mały dylemacik wiem ze było juz na ten temat duzo pisane ale jakos nie znalazłem zadowalajacej mnie odpowiedzi. Chc kupic karte grafiki mam do dyspozycji max 800zł i chce wiedziec co wybrac myslałem o radku 9800 potem o X700pro jeszcze poznij zaintrygował mnie 6600gt a teraz mam na oku 6800LE wiec prosze o doradzenie jaka karta jaka firma itp. moj komp to Athlon 2500+ Barton 512ramu Kinstom (zamierzam kupic jeszcze 512) Płyta Asus A7N8X–X i zasilacz Jakis tam 350W (prosze jeszcze orade w sprawie zailacza Jaka firma i moc)
Odpowiedzi: 3
Winfast ma lepsze chłodzenie na karcie, ale myślę źe jak kumpel ci powie źe ma tylko asusa co chula na 16 potoków i 6 vertykali to łykniesz asusa (bo chłodzenie teź zmienisz szybko IMO) Z zasilaczem to moźe dozbieraj do 260zł i kup Tagana 380, mocny i cichy zasilacz.
Hmm nie kupuje na allegro tylko umnie w miescie od znajomego wiec on postara sie o wyselekcjonowana karte tylko powiedzcie czy Asus czy Winfast aha zasilacz to chyba tak do 200zł
Avarat do zmiany, jak najszybciej.
Bobi
Avarat do zmiany, jak najszybciej.
Bobi
ile na zasilacz zamierzasz przeznaczyc ? Przydala by sie jakas 400 zeby miala lekki zapas mocy... A co do karty, to tak jak pisze adik154, czyli 6800LE z allegro
Strona 1 / 1